Győzelemmel búcsúztatta stadionját a Haladás

Németh és Halmosi góljaival 2-1-re győztek a zöld-fehérek, a kieső helyre taszítva ezzel a felcsútiakat.
 
 
 
 
 

Győzelemmel búcsúztatta stadionját a Haladás

Németh és Halmosi góljaival 2-1-re győztek a zöld-fehérek, a kieső helyre taszítva ezzel a felcsútiakat.

90+3: Vége a mérkőzésnek, megérdemelten nyert a Haladás a stadionbúcsúztatón (?).

90. perc: 3 perc a ráadás.

90. perc: Németh Márió vastaps közepette jön le, Medgyes a helyén.

89. perc: Az elmúlt percekben többször is nagy helyzetbe kerültünk az ellenfél kapuja előtt, már rég kitömhettük volna a Puskást, ám az utolsó pillanatokban rendre rossz döntéseket hoztunk.

85. perc: Péter Bence áll be, Kocsis Gergő jön le.

80. perc: A közönségkedvenc Király Gábor kapott sárga lapot időhúzásért. Hatalmas füttykoncert. "A nemzet sztárját hogy merted besárgázni?!" - kérdezte valaki a játékvezetőt a tribünről.

79. perc: Márkvárt megsérült, cserét kért. Zsótér folytatja.

78. perc: Halmosi nagy szólója után Thomas Wils-hez passzolt, aki szemből, 22 méterről fölé bombázott.

73. perc: Batarelo váltja Nagyot.

65. perc: Gaál lőtt kapura egy szabadrúgást, sok veszély ebben sem volt. Nem jött ki a "kifli" :)

64. perc: Tar tekert jócskán fölé egy szabadrúgást jobbról, 17 méterről.

63. perc: 4280 a hivatalos nézőszám. Felcsúton be sem fértünk volna ennyien :)

60. perc: Egy visszatett labda után Márkávrt lépett ki a lesre játszó védőink között a jobb oldalon, éles szögből fölé durrantott.

55. perc: Bosnjak-Jánvári csere a Haliban. Sérülés lehet az indok.

53. perc: Tischler kapott jó labdát a jobb oldalon, felpörgette, majd lőtt, Király hatalmas bravúrral szögletre ütötte a játékszert.

49. perc: Németh cselezgetett a bal oldalon, majd erőből, félmagasan, élesen középre adott, a hosszú oldalon érkezett Halmosi, aki jobb lábbal a kapu bal alsó sarkába lőtt. 2-1

48. perc: Tar rántotta le utolsó emberként Gaált, sárga lap a "jutalma".

46. perc: Mi kezdtük a második félidőt. Nem volt csere egyik oldalon sem.


45. perc: Gaál Bálint készített le egy labdát a szemből érkező Thomas Wils-nek, aki 18 méterről laposan mellé bombázott. Ez volt az utolsó megmozdulás a félidőben.

42. perc: Jobb oldali beadás után Tar Zsolt kerülte meg Angyalt, élesen középre adott, és Lencse egy lépésről a kapuba bombázott. 1-1

39. perc: Németh bal oldali szögletét a hosszún helyezkedő Iszlai csúsztatta mellé, a kapunak háttal állva.

38. perc: Tischleré a második sárga, Stef Wils-t talpalta le.

30. perc: Jagodics Márk kapta a meccs első sárga lapját.

28. perc: Egy jobb oldali vendég szöglet után a röviden helyezkedő Tar pörgetett kapura, Király szögletre ütötte a léc alá tartó labdát.

24. perc: Hoppá!! Németh Márió a jobb alsó sarokba csavarta bal oldali szögletét. 1-0

22. perc: Halmosi kapura csavarta szögletét a jobb oldalról, Pogacsics a mezőnybe öklözött.

19. perc: Németh passzolt Gaálhoz, aki az ötösről kapura lőtt, Pogacsics hatalmas bravúrral védett.

18. perc: Egy vendég kontra végén Pekár kapott labdát a félpályánál, a bal oldalon, egy nagy sprint után kapura lőtt, Király fogta.

13. perc: Gaál Bálint lódult meg a bal oldalon, betört a 16-oson belülre, majd védője szorításából, kicsit éles szögből kapura lőtt, de erőtlenre sikerült, Pogacsics könnyedén felszedte.

9. perc: Pekár tekert fölé-mellé egy szabadrúgást szemből.

Elvileg ezzel a mérkőzéssel búcsúzik a Rohonci úti stadion. Aztán majd meglátjuk... A kezdés előtt Puskás Tivadar polgármester, Hende Csaba képviselő, Tóth Miklós ügyvezető, Homlok Zsolt, a Swietelsky ügyvezető-igazgatója és Illés Béla tulajdonos köszöntötte gyönyörű és megható :) beszéddel a szurkolókat, majd a fúvószenekar lejátszotta a Himnuszt. A lefújás után Vastag Csaba is fellép, három szám erejéig.

1. perc: A vendégek kezdték a meccset. Mi támadunk a székház felőli kapura.

A mérkőzést Szilasi Szabolcs vezeti, két segítője Berettyán Péter és Horváth Róbert lesznek.

A Haladás tiszta fehérben, a Puskás tiszta kékben játszik.

Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak - Nagy P., Iszlai - Németh, Th. Wils, Halmosi - Gaál.

Csere: Rózsa - Jánvári, Schimmer, Batarelo, Ugrai, Medgyes, Popin.

Puskás: Pogacsics - Kocsis, Fodor, Tar, Nagy Zs. - Márkvárt, Bacelic-Grgic - Lencse, Sallai, Pekár - Tischler.

Csere: Horváth T. - Pintér, Zsótér, Hudák, Dinjar, Herceg, Péter.

15:30-kor kezdődik a találkozó.

 
 
 • 9belabacsi652015december15.21:33ÚjVálasz
  Idézet: zoli13
  Kedves Bélabácsi! Remélem még van olyan oldal amire be van regisztrálva , mert most, hogy 1,5 évig építik a stadiont aggódok, hogy nem fog tudni böszmeségeket írni!!!!!
  ...

  Aggódni tetszik, hogy az 1,5 év alatt nem lesz miről írni? Ugye csak viccnek szánta, de én értem a viccet, csak nem szeretem, hogy egy régi kommunista klasszikust idézzek. De ezt majd jóvá írják nekem a túlvilágon...

   
 • 8zoli132015december14.17:00ÚjVálasz

  Kedves Bélabácsi! Remélem még van olyan oldal amire be van regisztrálva , mert most, hogy 1,5 évig építik a stadiont aggódok, hogy nem fog tudni böszmeségeket írni!!!!!

   
 • 7belabacsi652015december13.16:26ÚjVálasz
  Idézet: belabacsi65
  Önnek egyébként tökéletese igaza van! Kérdés csak az, hogy miért éppen ők mondták a búcsú beszédeket? Mit kerestek ott? Miért akartak politikai tőkét kovácsolni egy "labdarúgó mérkőzésből?
  ...

  jav.: 12 ezer millió

   
 • 6belabacsi652015december13.16:23ÚjVálasz
  Idézet: Tamas7
  Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Hali tavasszal is!

  Ezek a kommentálók miért ehhez a cikkhez írnak, amikor egy labdarúgó mérkőzésről van szó?
  ...

  Önnek egyébként tökéletese igaza van! Kérdés csak az, hogy miért éppen ők mondták a búcsú beszédeket? Mit kerestek ott? Miért akartak politikai tőkét kovácsolni egy "labdarúgó mérkőzésből?" Hogy ÖNT nem érdekli sem Hende sem Puskás egy foci meccsen, teljesen rendjén való?
  Azért az ÖN helyében azon hamar elgondolkodnék (bármennyire nem érdekli), hogy a kórházban hogy lehet ilyen szörnyű állapot a gyermek osztályon. Hogy létezik az, hogy 12 ezer milliárd telik stadionra, de pár ezer forint nem jut az édesanyáknak össze csukható ágyakra. Mondjuk a kijelentését biztos nem fogalmazta volna meg, ha ne agyj Isten éppen az ÖN beteg kisfiáról és a feleségéről lenne szó. Nem vagyok abban biztos, hogy ebben az esetben is a stadion építést tartaná fontosabbnak (ha Ön nem is) a beteg gyermekének édesanyja ott a földön fekve...

   
 • 5Tamas72015december13.11:23ÚjVálasz

  Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Hali tavasszal is!

  Ezek a kommentálók miért ehhez a cikkhez írnak, amikor egy labdarúgó mérkőzésről van szó? Kit érdekelnek a kórház dolgai, Hende Csaba és Puskás Tivadar? Szerintem senkit!

   
 • 4Starobrno2015december13.00:49ÚjVálasz

  Édesanyám szent és sérthetetlen, miért is kevered ide Őt bunkókám??? Bármit is okádasz nekem ide, akkor is azt mondom, hogy rühellem a focit!

   
 • 3sacher2015december12.23:43ÚjVálasz

  Belabácsi, starobrno, húzzatok az anyátokba!

   
 • 2Starobrno2015december12.23:01ÚjVálasz

  Siratják ezt a létesítményt? Miért is kell akkor az új, ha mindenkinek a jelenlegi fog hiányozni? Abból a pénzből pedig legyenek megoldva a legnagyobb problémák! Mindig is utáltam a mocskos retkes focit, erről a meccsről is csak ennyi jut az eszembe: "Ilyen az, amikor a szar leszarja a szart"!!! Belabacsi, maga meg telibe foshatta volna ennek a két fogalmatlan idiótának a fejét!!! Hende meg a Puskás, a két retardált meg dugja fel magának az új stadiont, ami majd meggyógyítja az embereket, meg rendbeteszi a magyar nép anyagi nyomorát!

   
 • 1belabacsi652015december12.17:50ÚjVálasz

  Hogy a FIDESZ helyi vezetése (élén Hendével, Puskással) be van szarva a város polgáraitól, erre a mérkőzés előtti pár perc a bizonyíték!
  Írja ide nekem bárki, hogy a publikumnak volt-e tudomása arról, hogy Hende Csaba bukott miniszter, politikai hulla beszédet fog mondani. Puskást már meg sem említem, mert szerintem Ő még életében nem volt Haladás meccsen és most Ő siratja azt a létesítményt amihez egyébként semmi kötődése nincs. Szóval erről a politikai "önmutogatásról" tudhatott-e a választó polgár. Még ebből is politikai tőkét akartak kovácsolni a helyi diktatórikus rezsim vezetése.
  A kórház gyermek osztályára a napokban a civilek adakozásából kellett össze csukható ágyakat ajándékozni, mert a vételükre nincs pénz és eddig az anyukák a földön aludtak beteg gyermekeik mellett.
  Hende Csaba és Puskás Tivadar! Nem sül le az arcukról a bőr, amikor a pályán fényezik magukat a fölöslegesen kidobott 12 milliárdból? Nem sül le az arcukról a bőr, amikor hallják, hogy az anyukák milyen gyalázatos körülmények közé vannak kényszerítve? Csak a saját "személyi kultuszuk" építése a fontos? Az anyák és beteg gyermekeik le vannak szarva?
  Gratulálok mind kettőjüknek!
  Tisztelettel: Bélabácsi

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!