Haladás - Vitorul 

Kikapott Hagi-éktól a Haladás - VIDEÓVAL

Fiatal, jó és harcos csapat ellen maradt alul Törökországban a Haladás.
 
 
 
 
 

Kikapott Hagi-éktól a Haladás - VIDEÓVAL

Fiatal, jó és harcos csapat ellen maradt alul Törökországban a Haladás.

Artner Tamás: Sokkal jobb csapat ellen játszottunk, mint voltak a kínaiak. Jobban ki voltak hegyezve, frissek voltak. Mi azért nyakig benne vagyunk a munkában, ez látszott is a játékunkon. Összességében elégedett vagyok, de az nagyon nem jó hír, hogy Guzmics Richárd még egyetlen edzőmeccset sem játszott, Devecseri Szilárd csak egyet, míg ma már Fehér Zoltán sem tudott pályára lépni. A belő védőink nagyon hiányoznak, de a csapat többi része rendben volt.

90. perc: Vége a mérkőzésnek.

90. perc: Hatalmas Gyűrű-bravúr! Nastasie lépett ki a Haladás védői közül, amikor már csak Gyűrűvel találta magát szembe, a vasiak új kapusa nagyon jó érzékkel vetődött rá a labdára.

A mérkőzés összefoglalója

85. perc: Most állt a legközelebb a gólszerzéshez a Haladás. Halmosi „csinálta meg” a helyzetet Radónak, aki 15 méterről lőtt, és a kapufa tövét találta el. Továbbra is marad az 1-0-s román vezetés.

83. perc: Halmai már be is sárgult.

79. perc: Halmai Ramon érkezik Németh Márió helyére.

76. perc: Halmosi bal oldali beadásáról éppen csak lemaradt a középen érkező Radó. A második félidő kevés Hali helyzetének egyike volt ez.

70. perc: A mérkőzést a helyszínen tekinti meg Gheorghe Hagi is.

67. perc: Egy perc alatt két gólt is kaphatott volna a Haladás. Előbb Rusu lőtt jobbról kisodródva, Gyűrű bravúrral védett, majd Mitrea bődületesen nagy kapufát rúgott jó 25 méterről.

65. perc: Zsirai be, Schimmer le.

64. perc: Halmosi kapott reklamálásért sárga lapot.

63. perc: Rózsa helyett Gyűrű folytatja a kapuban.

58. perc: A második félidő 13. percéig kellett várni az első helyzetre. A csereként beálló Carstocea lőtt 15 méterről a jobb kapufa mellé. Nem sokkal később megint a románok veszélyeztettek: Daminuta 25 méteres lövését Rózsa védte. A Haladásban Nagy helyére Németh állt vissza.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Artner Tamás hármat is cserélt: Jagodics helyén Tóth, Iszlai helyén Szakály, Németh helyén pedig Gyurján folytatja.


45. perc: Vége az első félidőnek. A helyzetek alapján megérdemelten vezetnek a románok.

39. perc: Megint román helyzet. Egy bal oldali beadás után Baluta fejelt mellé.

33. perc: Dica kis híján kettőre növeli a románok előnyét. 24 méterről leadott lövése éppen fölé ment.

27. perc: Ezek nem a mi perceink... Mitrea távoli lövését Rózsa védte bravúrral.

23. perc: Előbb megúsztunk egy nagy helyzetet, Baluta készítette le, Gavra pedig mellé lőtte. A lövésbe beleért egy szombathelyi védő, a megítélt szögletből pedig gólt kaptunk. Többször is képtelenek voltunk tisztázni, végül a felső lécről lecsorgó labdát Dica pofozta Rózsa kapujába. 0-1

19. perc: Remek Hali helyzet. Radó tört be a bal oldalról a tizenhatoson belülre, két románt is becsapott, a beadását az utolsó pillanatban vágták ki a berobbanó Németh Márió elől.

14. perc: Iszlait sokadik kemény belépője után sárga lappal "fenyegeti meg" a játékvezető. Nem csoda, Balutához orvosi stábot kellett hívni, de tudja folytatni.

6. perc: A románok szöglete után a védőkről lecsorgó labdát Baluta lőtte fölé.

5. perc: Gyilkos küzdelem, de helyzet nincs. Két fiatal csapat, kemény, de sportszerű meccse.

1. perc: Elkezdődött a találkozó. A Haladás tiszta fehérben játszik, a feketében szerepelnek. A játékvezető lengyel származású.

És egy kényszerű változás a csapatban: Devecseri a bemelegítésnél megsérült, helyette Jagodics Márk játszik.

Haladás: Rózsa – Schimmer, Dvorschák, Jagodics M., Bosnjak – Simon Á., Iszlai – Nagy G., Németh M., Halmosi – Radó.

Viitorul Constanta: Buzbuchi - Larie, Mitrea, Tosca - Daminuta, Dica, Benzar, Nikolov - Axente, Gavra, Baluta.


Most már biztos, hogy nem játszik a sérült Ugrai, Medgyes, Fehér trió. Guzmics ugyan bemelegít, de ő sem lép pályára.


Előreláthatólag 10 percet csúszik a találkozó.


Annak ellenére, hogy délután, magyar idő szerint 16 óra 30 perctől edzőmeccset játszik a Haladás, délelőtt Artner Tamás edzést vezényelt a játékosoknak. A tréninget kisebb sérülés miatt Fehér Zoltán kihagyta, ő délután nem lép pályára.

Biztosan kihagyja a Gheorghe Hagi csapata elleni felkészülési találkozót Guzmics Richárd is, aki nemrég épült fel sérüléséből, valamint a csonthártyagyulladása miatt külön edző Medgyes Zoltán is.

Artner Tamás a következő kezdőcsapatot küldi pályára: Rózsa – Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Bosnjak – Simon Á., Iszlai – Nagy G., Németh M., Halmosi – Radó.


A találkozó 16:30-kor kezdődik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!