Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Vasas FC 

Szurkolói klubokat szervez a Haladás

Várjuk olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot.
 
 
 
 
 

Szurkolói klubokat szervez a Haladás

Várjuk olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot.

Valamennyien azt szeretnénk, hogy az új Haladás-stadionban mindig telt ház legyen és szurkolóink jól érezzék magukat.

Éppen ezért keresünk elkötelezett Haladás-szurkolókat, akik vállalják a kapcsolattartás a csapat és a szurkolók között. Lakóhelyükön, munkahelyükön megszervezik a Hali-szurkolók csoportját - vezéreivé válnak a mérkőzésre járásnak. Szeretnénk elősegíteni baráti, munkahelyi, szurkolói közösségek szerveződését, a közös mérkőzésre járás élményének kialakulását.

A szurkolói klubok heti, kétheti, havi rendszerességgel tartják összejöveteleit, ahol a tagok megbeszélhetik az előző mérkőzés tapasztalatait, készülnek a következő mérkőzésre, híreket, információkat cserélhetnek. Minden hazai mérkőzésre szervezett formában jönnek buzdítani a csapatot, részt vesznek a rendezvényeinken. Bérlethez, jegyhez, ajándéktárgyhoz helyben juthatnak. Versenyt hirdetünk a klubok között, a legnagyobb aktív létszámú szurkolói csoport külön díjazásban részesül.

Csapatunk exkluzív anyagokkal készül az összejövetelekre, egy-egy alkalommal játékosainkkal, edzőinkkel, vezetőinkkel is találkozhatnak.

Szurkolók klub szervezéséhez kedvet érző drukkerek jelentkezését a haladas@haladas.hu e-mail címen várjuk.

HAJRÁ HALADÁS!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!