Szombathelyi Haladás-DVSC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Jánvári Gábor Kisvárdára igazolt

Szabolcsba tért vissza a ballábas játékos.
 
 
 
 
 

Jánvári Gábor Kisvárdára igazolt

Szabolcsba tért vissza a ballábas játékos.

2015 tavaszára, a bennmaradási hadjáratra igazolta le a Szombathelyi Swietelsky-Haladás Jánvári Gábort. A korábban Kaposváron és Nyíregyházán is futballozó ballábas játékos a szélső védő és a középső védő posztján is bevethető volt a zöld-fehéreknél.

23 alkalommal húzhatta magára az NB I-ben a Haladás mezét, gólt nem szerzett, de sallangmentes játékával a szurkolók bizalmát elnyerte.

Ha megkérdezik tőle, melyik külföldi csapatra nem gondol szívesen, akkor minden bizonnyal a Dinamo Moszkvát említi. Jánvári a Dinamo Moszkva elleni, 2016. június 22-i edzőmeccsen fogott rosszul talajt egy ütközést követően. Megállapították, hogy a bal térdében a külső szalag elszakadt és sérült a keresztszalag is, míg egy izom ínja szintén elszakadt. Egy évre dőlt ki, így a 2017/18-as szezonban a bajnokságban nem is lépett pályára, csak a Szarvaskend és a Tiszaújváros elleni Magyar Kupa-találkozókon.

A védő új csapata az NB II-ben feljutásra pályázó Kisvárda együttese.

 
 
 • 2Tila2018január10.18:47ÚjVálasz

  Az információ hatalom. Aranyat-, ebben az esetben bennmaradást ér!
  Miért kell potenciális (ellen)félhez irányítani a játékosainkat?

   
 • 1salfai2018január10.18:30ÚjVálasz

  Sajnálom, mert a sérülése előtti időszakban nagyon jó teljesítményt nyújtott. Sok sikert kívánok neki az új csapatában!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!