Haladás 2018/2019 ősz - Vít Benes 

Olomucba igazolt Vít Benes

Az első távozó légiós.
 
 
 
 
 

Olomucba igazolt Vít Benes

Az első távozó légiós.

A Vasastól kölcsönben lévő Vít Benesre nem tartott igényt a szakmai stáb, így a cseh középső védő távozott Szombathelyről, számol be minderről a Haladás hivatalos honlapja.

A Gyirmót elleni mérkőzésen már nem is volt keretben, és nem is jelölte meg sérültként a vezetőedző, így várható volt a távozása.

Vít Benest, mint az "NB I egyik legjobb idegenlégiósát" harangozta be jónéhány labdarúgással foglalkozó honlap, azonban semmi extrát nem nyújtott 12 szombathelyi találkozója alatt.

A felkészülést péntekig itthon folytatja a Haladás: szerdán azonban Mariborba kirándul a társaság, ahol a sokszoros szlovén bajnok NK Maribor elleni "szokásos" téli találkozóra kerül sor. A találkozó 16 órakor kezdődik.

 
 
 • 3lalika2019január16.11:18ÚjVálasz

  Szedjük össze ismét a meyéből elszármazott vagy most még itt játszó tahatségeket és épitsük a jövő,lokálpatrióta csapatát-főleg 25 év alattiakból.Rosszab ez sem lehet!
  Persze amatőr és uj vzetéssel és hazai-már bizonyitott-szakemberekkel.

   
 • 2fe-fe2019január16.07:52ÚjVálasz

  Az első botlábú távozott, mehetne a többi is.A vezetőséggel együtt...

   
 • 1Tila2019január15.19:21ÚjVálasz

  Annyi időt sem hagyott, hogy megköszönjük a hősies helytállást! A Vasastól is valami esküvőre történő hivatkozással lépett meg (még élet-halál meccsei voltak a bent-maradásért a Vasasnak).
  A zsoldosok már csak ilyenek...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!