Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Pénteken indul Törökországba a Haladás

Tóth Máté az egyetlen, aki nem utazhat a beleki edzőtáborba.
 
 
 
 
 

Pénteken indul Törökországba a Haladás

Tóth Máté az egyetlen, aki nem utazhat a beleki edzőtáborba.

Pénteken, azaz január 26-án elutazik Törökországba a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A beleki Limak Atlantis de Luxe Hotel lesz a vasiak főhadiszállása, ám természetesen nem üdülni mennek a zöld-fehérek, hanem felkészülni a bennmaradás szempontjából oly' fontos 14 tavaszi fordulóra.

A SunExpress 16.30-kor Schwechatból induló járatán nem lesz ott Tóth Máté: a baloldali középpályás combhajlítóizom-húzódása miatt kénytelen itthon maradni.

A vasiak az alábbi kerettel utaznak: Király Gábor, Rózsa Dániel, Gyurján Márton, Lévay Gergely - kapusok; David Joel Williams, Miroszláv Grumics, Halmosi Péter, Jancsó András, Jagodics Márk, Kiss Tamás, Kovács Lóránt, Medgyes Zoltán, Németh Márió, Németh Milán, Pinte Patrik, Petró Balázs, Polgár Kristóf, Bosnjak Predrag, Myke Bouard Ramos, Rácz Barnabás, Schimmer Szabolcs, Stef Wils, Mészáros Karol, Kolcák Kristián. A stáb: Michal Hipp vezetőedző, Desits Szilárd és Pinte Attila másodedzők, Gábris Csaba erőnléti edző, Jakab Csaba kapusedző, Jakab Ferenc és Szalai János masszőrök, Kocsis Milán marketing manager, Vörös Csaba technikai vezető, dr. Kelemen Péter orvos.

Február 4-én, az Antalyaból 14.40 órakor induló géppel repülnek haza a fiúk.

 
 
 • 2lalika2018január26.11:47ÚjVálasz

  Marketing manager??? Minek?? Az eladásokról tárgyal???
  Vörös csaba? Ő lesz a "tolmács"?

   
 • 1OhneGetzi2018január26.03:19ÚjVálasz

  Jó mulatást és ne aggódjatok, a stadiont addig is majd mi fizetjük.
  Meleg lesz akkor is, mire hazaértek, gondoskodunk róla!
  A kollégáim fele még tengert sem látott, de élvezzétek ki, én szerencsére tudom, mert világot láttam...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!