Előnyben az U17-es csapatunk

Kiss Tamás duplázott, de Winkler is betalált. 5–1 ide az első mérkőzésen.
 
 
 
 
 

Előnyben az U17-es csapatunk

Kiss Tamás duplázott, de Winkler is betalált. 5–1 ide az első mérkőzésen.

Ahogy arról már beszámoltunk: az U19-es (és ezzel együtt az U17-es és U16-os) I. osztályban való maradásért osztályozó mérkőzést kénytelen játszani az Illés Akadémia-Haladás korosztályos együttese. Ezt a párosmérkőzést a Csordás Csaba vezette U17-es csapatnak kell megvívnia, az ellenfél a gyulai Grosics Gyula Akadémia.

Az első mérkőzésre Szombathelyen került sor, a mieink pedig 5–1-re nyertek. Nem indult jól a találkozó, hiszen az első negyedóra végén a vendégek szereztek vezetést, ám bő tíz perc múlva egyenlítettünk, a gólunkat a már NB I-ben is bemutatkozó Winkler András szerezte. A félidő végén Keresztes Krisztián és Kiss Tamás is betalált, így 3–1-es, megnyugtató előnnyel mehettünk szünetre.

A második játékrészben Latyák Bence és az NB I legfiatalabbja, Kiss Tamás újból is betaláltak, így 5–1-re győzött a Csordás-csapat, azaz nagy előnnyel várhatják a pároscsata második mérkőzését.

A visszavágó szerdán, Gyulán lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!