Erővel nem bírta a Kishali

Az idei negyedik DVSC elleni mérkőzésen először kapott ki a Haladás U19-es csapata.
 
 
 
 
 

Erővel nem bírta a Kishali

Az idei negyedik DVSC elleni mérkőzésen először kapott ki a Haladás U19-es csapata.

A legmesszebb túrára, Debrecenbe utazott az Illés Akadémia-Haladás U19-es együttese. Bánfalvi Attila a Molnár M. - Szabó Á., Szár, Molnár T., Kovács Z. - Imre, Derdák, Deéry, Kovalovszki, Kirják - Varga K. tizeneggyel kezdett. Nem is annyira rosszul, ugyanis alig telt el az első félidő fele, Molnár Tamás 23 méteres szabadrúgása utat talált a kapuba, 1–0 ide. Ebben a peridóusban volt jobb a Kishali, de nem sikerült az i-re feltenni a pontot, ugyanis a támadóharmadban nem születettek jó döntések.

Szünet után egyre inkább fogyott az erő. Megint nagyon szűk volt a keret, többen betegen vállalták a játékot. Csereként jött Szőke, Tiba és Szántó, de a meccs végén kiütözközött a fizikális különbség. A 88. percben egyenlített a DVSC, míg a 91. percben egy büntetőből a három pontot is megszerezték a hajdúságiak, így a negyedik idénybeli talákozón először kapott ki a piros-fehérektől a Kishali.

Húsz fordulót követően a hatodik helyen áll az együttes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!