Három pont, két áldozat, egygólos siker

Az U19-es csapat Kecskeméten nyert 3–2-re. A 90. percben jött a győztes találat.
 
 
 
 
 

Három pont, két áldozat, egygólos siker

Az U19-es csapat Kecskeméten nyert 3–2-re. A 90. percben jött a győztes találat.

A Kuttor Attila és Márkus Gábor irányította Kishali Kecskeméten lépett pályára idei nyolcadik találkozóján. A Molnár M. - Marsai, Markovics, Keresztes, Mészáros D. - Kócsa, Tóth M. - Kőris, Soós, Deéry - Garda összetételű gárda a 20. percben meg is szerezte a vezetést. Egy bal oldali akciót követően Mészáros adott középre, ketten is lemaradtak róla, de a hosszú ötösön érkező Kőris nagyszerű mozdulattal a jobb alsóba lőtt, 0–1. Az első félidőben a gólon kívül különösebb esemény nem történt.

Fordulás után hamar egyenlítettek a hazaiak, de a 73. percben Garda Géza egyéni akcióból ismét a mieinket juttatta előnyhöz. A balösszekötő helyéről lépegett befelé, majd 15 méterről a rövid felsőbe nagy gólt ragasztott, 1–2. A hajrában egy kezezés miatt megítélt büntetőből ismét egyenlő lett az eredmény, ám a végén mégis bánkódhattak a lilák. A 90. percben egy kontrát követeőn Gönczö remekül ugratta ki Gardát, aki a kapust is kicselezte, majd az üres kapuba gurított, 2–3.

A bajnokságban az első idegenbeli győzelmét aratta az U19-es együttesünk. Sajnos azonban vezéráldozatokat is követelt a siker. Az 52. percben a tavasszal remek formában futballozó Soós Bence a karján sérült meg, míg a 85. percben egy ütközést követően Keresztes Bence maradt a földön. Mindkettőjüket kórházba szállították. Soóst megröntgenezték és törést hál' Isten nem találtak, így ő a hazaútra már csatlakozhatott a csapathoz. Keresztes Bence el is veszítette az eszméletét, rá hosszabb pihenő vár, hétfőig pedig biztosan a kecskeméti kórház vendége lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!