Fájdalmas Kishali-iksz Győrben

Öt perccel a vége előtt még kétgólos előnyben voltak a fiatalok.
 
 
 
 
 

Fájdalmas Kishali-iksz Győrben

Öt perccel a vége előtt még kétgólos előnyben voltak a fiatalok.

Alsóházi döntőre volt hivatott a Szombathelyi Haladás U19-es csapata Győrben. A vasiak Molnár M. - Tiba, Horváth K., Keresztes, Tóth G. - Kócsa, Tóth M., Szabó Á. - Garda, Soós, Könczöl tizeneggyel kezdtek (később, a hajrában Molnár T., Kőris és Szőke állt be). A 17. percben egy szép akció végén Tóth Máté szerzett előnyt a szombathelyieknek, ez is volt az első félidő eredménye (0–1).

Fordulás után is Kuttor Attila és Márkus Gábor csapatának akarata érvényesült. Egy kezezés miatt megítélt büntetőből kettőre nőtt az előny a 80. percben: Tóth Máté kíméletlen ítélet-végrehajtónak bizonyult.

Sajnos azonban a csapat elhitte, hogy megnyerte már a mérkőzést. Egy kimaradt Hali-ziccer után szépített az ETO, majd a 92. percben egy szöglet után ki is egyenlítettek a győriek (2–2).

A Haladás pontazonossággal (de kevesebb győzelemmel) a második helyen áll az alsóházban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!