Győzelem Székesfehérváron

Újabb Soós-dupla, újabb három pont a Kishali tarsolyában.
 
 
 
 
 

Győzelem Székesfehérváron

Újabb Soós-dupla, újabb három pont a Kishali tarsolyában.

A Kuttor Attila és Márkus Gábor irányította Szombathelyi Haladás U19-es csapata a Videoton vendége volt. A vasiak Molnár M. - Tiba, Horváth K., Keresztes, Tóth G. - Kócsa, Tóth M., Szabó Á., Garda - Soós, Könczöl tizeneggyel kezdtek. A játék képe hasonlóan alakult, mint azt tavasszal láthattuk többször is: a Haladás dominált, ám a helyzetek rendre kimaradtak. A 36. percben egy gyanús 16-oson belüli szituációt követően szöglethez jutottak a zöld-fehérek (akár büntetőt is ítélhetett volna a játékvezető): a kornert Tóth Máté kanyarította be, Soós Bence pedig a hosszú érkezett jó ütemben, 0–1 - akár a futball igazságszolgáltatásának is hívhatjuk ezt a találatot.

Szünet után is kimaradtak a helyzeteink, aztán a 66. percben egy szabadrúgásból egyenlített a Videoton. Érkezett nálunk a középpályás sor megerősítésére Szőke, Kőris és Molnár T., és ennek eredményeképpen megjött a második Hali-találat. Molnár jó kiugratásával Soós lépett meg, és nem hibázott ziccerben, 1–2. A hátralévő tíz percben említésre méltó esemény nem történt, így a Kishali az U-19-es első osztály alsóházában harmadik, mindössze egy pontra lemaradva az élen állótól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!