Először kapott ki tavasszal az U19

Ismét a helyzetkihasználással volt problémánk.
 
 
 
 
 

Először kapott ki tavasszal az U19

Ismét a helyzetkihasználással volt problémánk.

Hetedik mérkőzését játszotta a Kishali az U19-es bajnokság I. osztályának alsóházában. Diósgyőrbe látogattak Kuttor Attila fiai. A Molnár M. - Marsai, Markovics, Keresztes, Mészáros D. - Kócsa, Tóth M., Molnár T., Garda - Soós, Németh G. összetételű csapat nem tudott gólt szerezni az első félidőben. Pedig a helyzetek kialakításával nem volt gond: bő egy óra alatt 5-6 nagy lehetősége is volt a mieinknek, kétszer már csak a tátongó üres kapuba kellett volna belsőzni, de minden kimaradt.

A hazaiak bezzeg jól sáfárkodtak a ziccereikkel és a második félidő első húsz percében kétszer is betaláltak. Ezek után is a Kishali maradt támadásban (érkezett Göncző, Kőris, később Deéry is) és 75. percben összejött a szépítés: a bal szélen futott az akció, Garda középreadását Mészáros készítette le Molnár Tamásnak, aki 12 méterről a kapu bal felébe lőtt.

Miközben mentünk előre az egyenlítésért, egy félpályás labdavesztést követően a DVTK megszerezte harmadik találat a 84. percben, így kialakítva a 3–1-es végeredményt.

Nem érdemelt vereséget a csapat, ám a helyzetkihasználás minőségén sürgősen javítani kell. Jelenleg ötödik a Kishali a nyolccsapatos alsóházban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!