Ezúttal kikapott az U21-es válogatott

Tóth és Rácz kezdett, Polgár pedig csereként több mint fél órát játszott. 2–1-re kikaptunk Ritzingben.
 
 
 
 
 

Ezúttal kikapott az U21-es válogatott

Tóth és Rácz kezdett, Polgár pedig csereként több mint fél órát játszott. 2–1-re kikaptunk Ritzingben.

A lengyelországi 1–0-s sikert követően az őrvidéki Récényben (Ritzing) játszott felkészülési mérkőzést a magyar U21-es válogatott. Michael Borisnál Tóth Máté a középpályán, Rácz Barnabás pedig a csatárposzton kapott kezdőszerepet. A találkozón az osztrákok szereztek vezetést, de a paksi Lenzsér a 19. percben egyenlített, és a szünetig nem született több találat.

Egyszerre nem volt három Haladás-játékos a játéktéren, ugyanis az 57. percben Ráczot Kundrák váltotta, míg a Murka helyére érkezhetett jobb oldali védőként Polgár Kristóf. Negyedórával a vége előtt ismét előnyhöz jutottak az osztrákok, és ezt már meg is tartották, pedig a mieink mindent elkövettek az egyenlítés érdekében. A végeredmény tehát 2–1 Ausztria javára.

A válogatott-mérkőzések miatt a három játékos nem jövő hétfőn (június 19-én), hanem csak 22-én kell, hogy megjelenjen a Haladás felkészülésében.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!