A-válogatott - U21-es válogatott edzőmeccs Ausztriában 

Elszórta előnyét az U21-es válogatott

Nem léptek pályára a Haladás-játékosok.
 
 
 
 
 

Elszórta előnyét az U21-es válogatott

Nem léptek pályára a Haladás-játékosok.

Az utánpótlás-szinten világelitbe tartozó Svédország ellen szerepelt a magyar U21-es válogatott. Michael Boris a Demjén – Lenzsér, Hegedűs, Tóth B. – Szivacski, Gazdag, Kleisz, Szalai A. – Szoboszlai – Sallói, Bíró B. tizenegyet küldte pályára, és később sem döntött úgy, hogy a Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosai közül becseréli Tóth Mátét vagy Polgár Kristófot.

A mieink meglepetésre az első szűk húsz percre kétgólos előnyre tettek szert, ám a 44. percben szépítettek a svédek, míg a 85. percben kiegyenlítettek, így kialakítva a 2–2-es végeredményt.

A csoportban ez volt a magyar utánpótlás-csapat harmadik mérkőzése. Máltát legyőztük, Törökországban és most is döntetlent játszottunk. A csoportot Belgium vezeti, de a belgák két mérkőzéssel többet játszottak nálunk.

Folytatás kedden Larnacában, hiszen Ciprus ellen szerepel a magyar csapat - akkor remélhetőleg már Polgárral és Tóthtal. Mindez azt jelenti, hogy legkorábban szerdán állhat a Haladás rendelkezésére ez a két játékos, azaz, ha igazak a hírek, és hétfőn lesz már új vezetőedzője a vasiaknak, akkor ők ennyi késéssel kapcsolódhatnak be a közös edzésekbe. A jövő héten nagyon fontos találkozó vár a Haladásra, hiszen Balmazújvárosban meccselnek a zöld-fehérek.

Jancsó András a sérüléséből lábadozik, ezért nem lehetett ott az U21-es válogatottal. Bíztató az ő szempontjából, hogy a stadionavatón néhány perc lehetőség már kapott Vörös Csabától.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!