Haladás klubkártya 

Megújult a Haladás klubkártyája

A lejárt nélküli kártyák nem lesznek érvényesek már 2018-ban.
 
 
 
 
 

Megújult a Haladás klubkártyája

A lejárt nélküli kártyák nem lesznek érvényesek már 2018-ban.

A Szombathelyre való visszaköltözéssel együtt járt az is, hogy megújult a Szombathelyi Swietelsky-Haladás klubkártyája. A Haladás Kossuth Lajos utcai ajándékboltjában megvásárolható a vadonatúj Haladás-klubkártya, ára ötszáz forint. Érvényessége öt év. Az új klubkártyán a Haladás Sportkomplexum látképe, valamint a régi-új címer is megtalálható.

Két típus létezik a korábban kiadott klubkártyákból: az egyiken nincsen jelezve lejárati idő. Ezek a kártyák az idei év végéig érvényesek, azaz 2018-ban már nem tudnak ezzel jegyet vásárolni az interneten, vagy megkönnyíteni a pénztáraknál történő jegyvásárlást. Azok a kártyabirtokosok, akiknek ilyen típusú kártyája van, a tavaszi rajtig érvényes kártyát vásárolhatnak. A régi kártyát meghosszabbítani nem lehet, az új kiváltására pedig a fényképkészítés miatt csak személyesen van lehetőség.

A másik típusú kártyán szerepel lejárati idő: ezek természetesen addig az időpontig érvényesek.

A klubkártya használata az internetes jegyvásárlás során a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon nélkülözhetetlen. Helyszíni jegyvásárlás során mint adathordozó eszköz gyorsítja a kiszolgálást, illetve pótolja az arcképes igazolványokat.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!