Haladás Öregfiúk - Magyarország Öregfiúk 

Jobbra cserélik a sört az új Hali-stadionban

Egyeztetett a Hali-tábor a szervezéssel megbízott vezetőkkel.
 
 
 
 
 

Jobbra cserélik a sört az új Hali-stadionban

Egyeztetett a Hali-tábor a szervezéssel megbízott vezetőkkel.

A Haladás Szurkolói Kör oldalán, a bkozep.gportal.hu-n jelent meg egy írás, amiben a zöld-fehér drukkerek összegzik tapasztalataikat a tesztmérkőzésről. Építő jellegű javaslataikat pontokban foglalták össze. Az észrevételek minden szurkolót érintenek, akik a Haladás Sportkomplexumban fognak mérkőzéseket megtekinteni.

A büfé kiszolgálás némely esetben lassú és körülményes volt, melyen változtatni fognak. A kiszolgáló személyzet tekintetében is kértük a megfelelő hozzáállást, mert panasz volt némely személy szurkolók felé történő kommunikációjával. A szurkolói állvány a B-közép részre a szerdai mérkőzésre elkészül és már ki fogjuk tudni próbálni. A B-közép részen külön hangosítást kértünk, melyet a következő napokban le fogunk próbálni. A biztonsági szolgálat tekintetében olyan személyeket kértünk a B-közép részhez, akik ismerik és tudják a helyi szokásokat. A stadionavatót követően javasoltuk a szurkolók részére legyen stadionbejárási lehetőség meghirdetve. A kapu mögötti kötelező háló lecserélését javasoltuk. A szurkolói zónák áttekintését is beszéltük a szezon végén és ezzel összefüggésben a bérletek és jegyek vásárlásának lehetőségét is. Ez ügyben december fogunk további egyeztetéseket lefolytatni. A szurkolói zónában a sör minősége nem volt megfelelő, mely változtatásáról várhatóan egyeztetnek a szállítóval. Szurkolói ereklye-árusítás ügyben is javaslatot tettünk a jövőt illetően. Szurkolók részére a parkolás lehetőségét kértük átgondolni a mérkőzések tekintetében. Szemetes és dohányzó helyek megfelelő számban legyenek elhelyezve. A Rendőrség megfelelő rugalmas és szurkolótábor elfogadását segítő együttműködését kértünk a jövőre nézve.
 
 
 • 3kerekkocka2017november06.16:28ÚjVálasz

  "Munkalehetőség a stadionátadó ünnepélyen! Magyarország legújabb, legmodernebb stadionjának átadó ünnepségére keresünk gyakorlattal rendelkező pultosokat és felszolgálókat Szombathelyre! Szólj a barátaidnak, és dolgozzatok együtt! " - ennyit a felkészültségről...

   
 • 2kari.mas2017november06.08:49ÚjVálasz

  Tudta?
  Engem nem ért semmilyen csalódás az új stadionban!
  Ja, és soha nem is fog !!!
  /Sic!/

   
 • 1Tila2017november05.19:17ÚjVálasz

  A stadionavatóra a felső sorokba kértem jegyeket. A talán 15 éves pénztáros kislány kis bizonytalansággal de végre kiadta az A-sorba szóló jegyeket. Éreztem kis bizonytalanságot, ezért rákérdeztem: a felső sorba szól? Nézegette egy kicsit a monitort, meg engem is, gondolta örüljön ez az öreg, hogy egyáltalán kapott jegyet! Majd határozott ühümmel válaszolt. Mivel semmi információ sehol nem volt kirakva megnyugodva jöttem el a pénztártól. Aztán otthon a fiatalabb családtagok felvilágosítottak a szomorú tényről: az A legalul van papa.
  Na majd 2-3 hét múlva tálcán hoznátok a jegyet meg a sört is ...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!