Újabb Haladás-alapember sérült meg

Egyelőre nem tudni, mennyit hagy ki Polgár Kristóf.
 
 
 
 
 

Újabb Haladás-alapember sérült meg

Egyelőre nem tudni, mennyit hagy ki Polgár Kristóf.

Az örömbe üröm is vegyült: a szombati Haladás – Diósgyőri VTK (2-0) mérkőzésen megsérült a zöld-fehérek jobb oldali védője, Polgár Kristóf. A tavaly nyáron Liverpoolból igazolt játékos a második félidőben az ellenfél kapujánál egy ütközés során rosszul esett a jobb vállára, megsérült, hamarosan, a 72. percben le is kellett cserélni – adta hírül a Haladás hivatalos honlapja.

Polgár jobb vállában megnyúltak a szalagok, a héten nem tréningezhet, utána elkezdheti a gyógytornát. Így egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia a 20 esztendős futballistának.

A védő 24 bajnokin játszott idén, ebből 22 alkalommal kezdő volt a szombathelyieknél.

 
 
 • 3belabo2017április22.00:46ÚjVálasz

  Olvastam a http://www.transfermarkt.de/ oldalon, hogy a Haladás játékosainak össz piaci értéke 5,9 millió Euró, ezzel az NB I.-es csapatok között a 8. helyen áll. Az anyagilag legjobban eleresztett három csapat a Ferencváros, a Videoton, és a Debrecen.
  A Haladásnál a legértékesebb játékosok (Sjoerd Overgoor, Németh Márió) hónapok óta nem játszanak, vagyis az aktív csapat "értéke" a kieső zónában van.
  Fogadjuk el, hogy ha egy csapat jobban szerepel, mint az a pénzben kifejezett értéke alapján elvárható lenne, ott jó az edző, értelmes a szakosztályvezetés, nem rossz a hangulat. Három ilyen csapat van: Paks, Honvéd, Haladás.

   
 • 2salfai2017április21.18:29ÚjVálasz

  Fiatal, reméljük hamar meggyógyul, jobbulást kívánok Polgár Kristófnak!

   
 • 1realista2017április18.19:59ÚjVálasz

  Jó,hogy itt van Simi!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!