Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Tud-e javítani Újpesten a Haladás?

Négy vereség után pont(ok)ban számol Horváth Ferenc.
 
 
 
 
 

Tud-e javítani Újpesten a Haladás?

Négy vereség után pont(ok)ban számol Horváth Ferenc.

Szombaton 17 órakor Karakó Ferenc sípjelére indul a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban a játék az Újpest FC – Szombathelyi Haladás mérkőzésen.

Mind a két csapat veszített az előző fordulóban. A lilák egyébként pályaválasztóként az első fordulóban kikapott az MTK-tól – attól a csapattól, amely az előző fordulóban is legyőzte –, de azóta immár öt mérkőzést játszott otthon veretlenül. Ezeken a mérkőzéseken mindössze egy gólt kapott - miközben a vasiak elmondhatják magukról, hogy két gólt is berámoltak a Vignjevics-csapatnak, igaz, ez a Rohonci úton történt (2–2). A Haladás gyenge formában van, a legutóbbi öt fordulóban nem szerzett pontot - pedig ebből az öt meccsből négyet már Horváth Ferenc irányításával játszotta a csapat. Igaz, már a MOL Vidi (0–2) és a Honvéd FC (0–1) ellen is sok mindent visszakapott az új vezetőedző abból, amit kért, de ez sajnos ponttal-pontokkal nem párosult. A Haladás a legutóbbi nyolc bajnoki találkozóján 1 pontocskát szerzett, a bajnokság utolsó helyén áll, de nincsen leszakadva. 2013-ban az akkor remek formában játszó Radó András góljával nyert a Hali az Újpest vendégeként - most is valami hasonló bravúrra lenne szükségünk.

Szerdán mindkét csapat kupázott: a vasiak 750 km-es túrát tettek meg Szarvasra, ahol Kovács Lóránt mesterhármasával nyertek (3–1), míg az Újpest hosszabbításra kényszerült Győrben, de legyőzték az ETO-t 3–2-re. Ez lesz a IV. kerületiek és közöttünk a 124. mérkőzés: az eddigiekből 19-et sikerült megnyerni, jó lenne örülni a huszadiknak.

 
 
  • 2Tila2018november03.18:56ÚjVálasz

    Ezek nem érdemelnek egy fillér fizetést sem! Nem edzőt kellett volna cserélni.Szánalmas amatőrök.

     
  • 1zoll112018november03.16:51ÚjVálasz

    Nem értem a címet! Miért kellene javítani, ha az NBII a cél. Újabb sima vereség kell, legalább nem kell megszakadni a gyerekeknek.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!