Újpesten is kikapott a Haladás

A szombathelyi csapat sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ráadásul a legutóbbi négy mérkőzésén gólt sem szerzett.
 
 
 
 
 

Újpesten is kikapott a Haladás

A szombathelyi csapat sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ráadásul a legutóbbi négy mérkőzésén gólt sem szerzett.

Budapest, 2018. november 3., szombat (MTI) - Az Újpest FC hazai pályán 2-0-ra legyőzte a sereghajtó Szombathelyi Haladás csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában szombaton.


OTP Bank Liga, 13. forduló:
Újpest FC-Szombathelyi Haladás 2-0 (0-0)
--------------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 2350 néző, v.: Karakó
gólszerzők: Balázs B. (71.), Nwobodo (81.)
sárga lap: Onovo (55.), Bojovic (74.), illetve K. Mészáros (56.), Kovács L. (59.), Tamás L. (70.), Gaál B. (75.)

Az első félidőben többnyire az Újpest irányított, de hiába játszott mezőnyfölényben, a beadásaiból nem alakultak ki gólveszélyes helyzetek. A Haladás csak ritkán tudta hosszabb ideig megtartani a labdát a hazai együttes térfelén, ennek ellenére két nagyobb gólszerzési lehetősége is volt: előbb Priskin fejese kerülte el kevéssel az újpesti kaput, majd Habovda lövése után védett nagyot Pajovic.

A második játékrész elején Priskin kis híján megszerezte a vezetést a szombathelyieknek, ám a lövése után a labda a lécről kifelé pattant. A folytatásban ismét az Újpest került fölénybe, ennek pedig a 71. percben lett meg az eredménye: Beridze szabadrúgása után Balázs Benjámin talált közelről a kapuba. Tíz perccel később egy hazaadás után Rózsa Nwobodóba bombázta a labdát, amely a támadóról a kapuba pattant, így az Újpest két góllal legyőzte a sereghajtó Haladást.

A szombathelyi csapat sorozatban hatodik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ráadásul a legutóbbi négy mérkőzésén gólt sem szerzett, idegenben pedig kilencmeccses nyeretlenségi sorozatban van. Az Újpest hazai pályán immár hat mérkőzés óta veretlen, legutóbbi négy ilyen találkozóján gólt sem kapott.

 
 
 • 20HullyGully2018november06.20:15ÚjVálasz

  Van megfelelő játékos a középpályára! Csak nem játszik!

   
 • 19belabo2018november04.23:21ÚjVálasz
  Idézet: chris
  Mikor fog végre Gyurján kezdeni? Messze a legjobb képességű kapus...
  ...

  Már senki se emlékszik, mikor lőttünk gólt. Ne hogy ezért is a kapus legyen a hibás. A csapat nemlétező játékrendben játszik, mert nincs megfelelő játékos a középpályára. Ha valaki gólpasszt ad, az vagy a kapus, vagy egy kósza szél.

   
 • 18HullyGully2018november04.22:32ÚjVálasz

  Az is tény,,hogy Szarvason Németh M.és Petró amikor beállt arra a 30 percre többet mutattak a futballból,mint R.B. az előző két szezonban!!

   
 • 17chris2018november04.20:54ÚjVálasz

  Mikor fog végre Gyurján kezdeni? Messze a legjobb képességű kapus...

   
 • 16sala2018november04.20:26ÚjVálasz

  lalika a tény ,hogy sokszáz, sőt ezer nézőnek van fóbiája!

   
 • 15Néma Levente2018november04.19:37ÚjVálasz
  Idézet: zrinya
  Nincs pénz a stadion fenntartásra. A Hali Guinness rekorder, a világ legtöbbször osztályt váltó focicsapata.
  ...

  Nincs garancia arra, hogy a másodosztályban megállná a helyét ez a csapat, hogy elég győzelmet arasson ahhoz, hogy megérje!

   
 • 14zrinya2018november04.19:11ÚjVálasz

  Nincs pénz a stadion fenntartásra. A Hali Guinness rekorder, a világ legtöbbször osztályt váltó focicsapata. A kiesés utáni évben a másodosztályban a győzelemért ugyanazt a pénzt adják, mintha az első osztályban nyernének. Nem lehet, hogy a hőseink arra készülnek, hogy lemennek "pénzt gyűjteni"?
  Sokáig működött ez a taktika, de a 12 csapatos NB 1 mellett a másodosztály sem lesz egyszerű!

   
 • 13John_Spartan2018november04.18:27ÚjVálasz

  Lesz ebből nemcsak NBII., hanem simán NBIII. is. Sajnálom az egykori csapatunkat, kár érte...

   
 • 12lalika2018november04.17:08ÚjVálasz
  Idézet: sala
  Már 0:0-nál elvesztettük a meccset amikor Ofosu helyett Rácz lépett a pályára...
  ...

  Látom,neked Rácz -fóbiád van,pedig egyedül ő tud inditani és most is helyzetbe tudott kerülni...Márióval a sérülés óta bizonyos gondok vannak és az 54 kg-os suly középpályán? Grumiccsal kapcsolatban viszopnmt igaza van a kommentelőnek.Neki tapasztalata,esze van,csak motiválni kellene,akár hátvédsor közepén is.
  Más: Én szomoru voltam,mikor Jancsót elküldték ""Tanulni" a kiesett csapatba...Azóta nem lehet ráismerni,megtanulta a gyengeséget,"halvért..".
  A többi?
  Hány helyzet kell a nagy Priskinnek?

   
 • 11HullyGully2018november04.16:56ÚjVálasz

  Free672018-11-04 15:32:18
  "A gondok a támadásépítésnél kezdődtek a Haladásnál". Idézet az NSO-bólMiért meglepő,amikor az a három ember aki erre képes lenne és talán ha gólhelyzetbe kerül meg is oldaná nem játszik! (Németh M.,Petró,Grumics.). Németh M.és Petró a támadó középső részben magasan a legjobbak! Mellettük Ofosu és talán Mészáros a két szélen! Észrevehetné már egy normális edző, ha nincs kivel játszani nincs aki irányít,tud passzolni,elöl nehéz gólt szerezni! A kreatív támadó szellemű játékosok "halálra vannak ítélve" ebben a csapatban! Páran pedig "alanyi jogon" mindig játszanak bármilyen gyengék!

   
 • 10sala2018november04.13:47ÚjVálasz

  Már 0:0-nál elvesztettük a meccset amikor Ofosu helyett Rácz lépett a pályára...

   
 • 9Tila2018november04.12:05ÚjVálasz

  Talán Szántai Pista (Isten nyugosztalja) idején volt ennyire mélyen az önbizalom a csapatnál. Vezettük is a góllövőlistát, igaz az öngóloknál.

   
 • 8lalika2018november04.11:55ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Dani is hozzábutul a többihez.
  Már téptem a (maradék) hajam egy-egy hazaadásnál. Szinte biztos voltam, hogy egyszer hibázni fog... Hol az edző, aki ezt a hazaadásos játékot blokkolja, pl.
  ...

  Talán az sem, normális,hogy egy hátvéd a kapu előtt azzal játszadozik,hogy visszagurit a kapusnak...Mire jó ez a Tamás is? Devecseri ezerszer felülmulta.. és ráadásul hazai..Ezek a bérlégiósok csak elvannak,felveszik a fizetést s aztán viszlát,jön a következő pénzforrás...
  Egyébként a Priskin eseteknél meg kellene emliteni,hogy ki hozta helyzetbe,mert sajnos neki 3-5 helyzet kell,hogy egyszer betaláljon.(IQ?)
  Érdekes Kovács L.-nek ez jobban sikerült...
  Egyébként Till-nak igaza van!

   
 • 7predator_6662018november04.11:54ÚjVálasz

  Megvárják, amíg a rendelkezésre áll összegnél az éves költségvetésnél többet fizet a tippmix, akkor majd nyernek. Esetleg a stadion fenntartására valót is összeszedik, hogy megkíméljék az adófizetőket. Amúgy mondtam, hogy nem kecskét, hanem játékost kell áldozni (mindig a csk-t), az hatna.

   
 • 6Tila2018november04.11:02ÚjVálasz

  Dani is hozzábutul a többihez.
  Már téptem a (maradék) hajam egy-egy hazaadásnál. Szinte biztos voltam, hogy egyszer hibázni fog... Hol az edző, aki ezt a hazaadásos játékot blokkolja, pl. prémium megvonással?

   
 • 5salfai2018november04.10:03ÚjVálasz
  Idézet: maximics
  A pályára lépett 25 játékos többsége külföldi volt. (Mészárost és Kovácsot természetesen magyarnak tekintem.) Érdemes ennyi pénzt áldozni rájuk? Hol a magyar foci?
  ...

  Jó kérdés! Valaki tudja rá a választ? Talán az lehet, hogy a magyarok közül meg aki egy egyeneset bele tud rúgni a labdába, már külföldre akar menni, no meg szegény menedzser irodáknak, játékosügynököknek is meg kell élni valamiből, mi meg csak fizessük a horribilis adókat (27% ÁFA)

   
 • 4zoll112018november04.08:23ÚjVálasz

  Az edző ilyenkor nem mondja, hogy fel áll a kispadról és tovább áll? (Önkontroll)

   
 • 3rheingold19262018november04.07:43ÚjVálasz

  Haladás az NB II felé!

   
 • 2maximics2018november04.05:26ÚjVálasz

  A pályára lépett 25 játékos többsége külföldi volt. (Mészárost és Kovácsot természetesen magyarnak tekintem.) Érdemes ennyi pénzt áldozni rájuk? Hol a magyar foci? Ilyen színvonalú meccseket kinek akarnak eladni? Miért kapnak alulképzett játékosok horribilis fizetéseket?

   
 • 1salfai2018november04.00:10ÚjVálasz

  Ez a mi "szerencsénk": a Rózsa megkapta a lehetőséget és ahelyett, hogy kivédené a lila majmok szemét, még egy ilyen potyát is beszed.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!