Ukrán válogatott támadót tesztel a Haladás

Legutóbb Azerbajdzsánban játszott a csatár.
 
 
 
 
 

Ukrán válogatott támadót tesztel a Haladás

Legutóbb Azerbajdzsánban játszott a csatár.

Korábbi kétszeres ukrán válogatott támadó érkezett próbajátékra a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz - olvasható a klub honlapján. A 30 éves, 179 cm magas csatár, Olekszij Antonov korábban ukrán, orosz, kazah és azerbajdzsáni együttesekben futballozott. A Dnyipro Dnyipropetrovszk, a Kubany Krasznodar, a Metalliszt Harkov, a Zorja Luhanszk, a Mariupol, a Krivbász, a Csernomorec Odessza, az Aktobe csapatát is erősítette. Legutolsó klubja az azeri Qabala volt, ahol egy év alatt 32 bajnokin hét gólt szerzett. 2016. július 20-án jött el a Quabalától, azóta nem volt csapata.

Antonov összesen 160 ukrán elsőosztályú meccsen 47 gólig jutott, Kazahsztánban 19 meccsen 9 gól a mutatója, míg 33 Európa Liga meccsen öt találatot szerzett. Hatszor az ukrán U17-es, kilenc-kilenc alkalommal az U18-as és U21-es válogatottban is pályára lépett, kétszer pedig - 2011-ben - az akkor Oleg Blohin irányította ukrán válogatottban is szerepelt. A transfermakt.de oldal szerint piaci értéke 1 millió euró - jelenleg szabadon igazolható.

 
 
 • 3realista2017február20.21:41ÚjVálasz

  Épp most jutott eszembe:
  Lehet,hogy az azeriek fizetik,a baltásért cserében...

   
 • 2karitmo2017február20.21:01ÚjVálasz

  Volt olyan hely ahol nem játszott? Vajon 7 hónapja miért nem volt csapata? Nincsenek ütőképes fiataljaink?

   
 • 1realista2017február20.15:25ÚjVálasz

  Csak nem "ismeretlen" manager ajánlja kedves Tóth ur???
  Ha el kell adni a "Haladást",akkor ki fizeti??,

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!