Vác FC - Szombathelyi Swietelsy-Haladás, Magyar Kupa 

Nyert és igazolt is a Haladás

Végre nem kaptunk gólt! Ghánai-német támadó középpályás csatlakozott a kerethez.
 
 
 
 
 

Nyert és igazolt is a Haladás

Végre nem kaptunk gólt! Ghánai-német támadó középpályás csatlakozott a kerethez.

Felkészülési mérkőzésen gyakorolt Horváth Ferenc csapata, és végre nyerni is sikerült. A találkozó pozitívuma, hogy nem kaptunk gólt sem - ez az eddigi 11 idei tétmérkőzés közül mindössze egyszer volt elmondható...

Várpalotán az I. félidőben a Rózsa – Habovda, Benes, Tamás, Bosnjak – Rácz, Kovács L., Jancsó, Németh Má. – Grumics, Rabusic tizenegyet játszott. A fölényt nem sikerült gólra váltani. Fordulás után a Gyurján – Schimmer, Kolcák, Kovalovszki, Füleki – Lyng, Jagodics, Daushvili, Ofosu (Petró, 80.) – Gaál, Funsho csapat szerepelt és az utolsó előtti percben Petró Balázs góljával sikerült a győzelmet kicsikarni a másodosztályú Vác FC ellen.

Újabb játékost is szerződést kapott Szombathelyen: a hamburgi születésű, de ghánai állampolgársággal is rendelkező Reagy Baah Ofosu is csatlakozott Horváth Ferenc csapatához. A 175 cm magas játékos hazája mellett Ausztriában, Hollandiában, Horvátországban és legutóbb Szlovákiában is szerepelt.

Cseh, ukrán, szlovák, dán, szlovákiai, szerbiai, romániai, nigériai, grúz és immáron német játékos is szerepel a Haladás keretében. De azért nem feledhetjük azt sem, hogy még most 14 saját nevelésű futballistánk van, akik a keret felét alkotják.

 
 
 • 2lalika2018október14.15:07ÚjVálasz

  A két összeállitást nézve-egyre nagyobb a káosz.Milyen játékos pl.az aki fiatal kora ellenére már 5 országban próbált szerencsét.,és egy sem tartotta meg,
  "Vajon" miért???

   
 • 1HullyGully2018október13.11:12ÚjVálasz

  Lehet,hogy van jó pár akadémista csak nagyon kevés lehetőséget kap,pláne amelyik még focizni is tud! Ehelyett a falábú futballbutákat erőltetik! Ezért van a folyamatos védekező,élvezhetetlen, éljük túl játék! Azaz: - "antijáték"! Igaz ebből a keretből nehéz játszó csapatot összerakni és így aki tudná azt játszani az sem érvényesül,de nem ártana végre bevállalni,megpróbálni,hisz ettől ami eddig ment nézhetetlen! Néhány mellőzött játékos más csapatban valószínűleg alapember lenne,mivel a posztján azon csapatban sokkal gyengébbek szerepelnek folyamatosan. Hippel sem a játék miatt futott ki pár jobb eredmény,egyedül a vakszerencse volt jókor jó helyen! Igaz ezt sokan máshogy látják lehet,de ez szubjektív! Hajrá Hali! Remélem Horváth Feri abból építkezik amit lát és nem abból amit súgnak neki!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!