Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Újpest FC 

Újabb lehetőség a bennmaradásra

A Vasashoz látogat a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
 
 
 
 
 

Újabb lehetőség a bennmaradásra

A Vasashoz látogat a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Amit hetek óta tudunk: hallatlan izgalmak között zajlik az OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonja. A bajnoki cím akár el is dőlhet holnap: a három pont előnyben lévő (és két győzelemmel többet gyűjtő) Videoton a Honvédot fogadja. Ha győznek a fehérváriak, akkor harmadszor is bajnokok lehetnek. Úgy lépnek pályára Juhász Rolandék, hogy már tudni fogják: a legfőbb rivális Ferencváros milyen eredménnyel zárt, hiszen két órával korábban kezdődik a Fradi–Diósgyőr.

A bennmaradás szempontjából is fontos utóbbi találkozó a szombathelyi drukkerek számára, hiszen a miskolciak két ponttal vannak Halmosiék mögött. A másik, általunk figyelemmel kísért meccsen Paks a Balmazújvárost látja vendégül (itt a hajdúságiak három ponttal állnak rosszabbul, mint a Hali).

A Hipp-legénység szombaton elutazott Vecsésre, és a vasárnap 17 órakor kezdődő meccs előtt buszoznak át a fiúk a Megyeri útra, hiszen a Szusza Ferenc Stadion lesz a Vasas elleni találkozó helyszíne.

Ha a Haladás nyer

és a Balmaz vagy a Diósgyőr nem nyer, akkor biztosan bennmarad

Ha a Haladás döntetlent játszik

és a Balmaz nem nyer, akkor biztosan bennmarad

Ha a Haladás vereséget szenved

akkor az utolsó forduló eredményétől függ, hogy bennmarad-e

Mészáros Karol és Michael Rabusic nem segíthetik a csapatot, de Kovács Lóránt eltiltása letelt, valamint Halmosi Péter is meggyógyult. Nagy valószínűség szerint Michal Hipp a Király – Schimmer, St. Wils, Kolcák, Bosnjak – Grumics, Jagodics – Rácz, Kovács L., Halmosi – Williams tizenegyet küldi pályára az NB I 32. fordulójában. A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti.

 
 
  • 2Starobrno2018május27.14:01ÚjVálasz

    Semmirekellők...

     
  • 1Tila2018május27.11:43ÚjVálasz

    Fiúk vigyázzatok! A várható provokációkat (pl. Burmeister) hideg fejjel reagáljátok le. Lényeges egy két tüskével (sárga, piros) gyengítsük le őket a Kispest elleni meccsükre. Fiúk! Nyugi, nem dől össze a világ, ha kikapunk! Csak ne sérüljetek és kiállításunk se legyen. Nekünk az utolsó meccs ezerszer könnyebb, mint nekik.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!