Haladás-Videoton 0-2 

A bajnok otthonában a Haladás

Cél az idegenbeli veretlenség megtartása.
 
 
 
 
 

A bajnok otthonában a Haladás

Cél az idegenbeli veretlenség megtartása.

A MOL Vidi otthonában lép pályára szombaton 17 órától a Szombathelyi Haladás. A vasiak helyzete a "majdnem reménytelen" és az "itt már csak a csoda segíthet" kategória között mozog sajnálatos módon. Tavaszra két fő rivális maradt: a Diógyőr és a Kisvárda. Ám míg a borsodiak és a szabolcsiak 7-7 pontot összeszedtek három meccs alatt, addig a Haladás neve mellett csak egy szerepel 2019-ben. A Haladás az utolsó helyen áll, hátránya több az utolsó előttivel szemben (13), mint a megszerzett pontjainak a száma (10). Viszont – figyelembe véve a Magyar Kupát is – a legutóbbi két idegenbeli mérkőzésén, Pakson és Mezőkövesden, döntetlent játszott a Hali. Azaz 2019-ben tétmérkőzésen, vendégként még veretlenek vagyunk, más nem lehet a cél, mint ennek a sorozatnak a meghosszabbítása.

Mohl Dávid vírusos betegsége után meggyógyult, de még alig edzett a csapattal. Jancsó András is kerettag volt már a szerdai kupameccsen, ám így is kérdéses a balbekk pozíciója, hiszen Bosnjak egész tavasszal nem játszhat, Németh Milánt még szépen helybenhagyták a mezőkövesdiek (még a bajnoki meccsen).

A Vidi nincsen csúcsformában: az első két hazai meccsét (ami az első két tavaszi találkozó is volt) elveszítette. 0–3 a gyenge Puskással, és 1–2 a meg-megtáltosodó DVTK-val szemben. Aztán a múlt héten gáláztak egy félidőt az MTK otthonában (a vége 3–1 lett), míg a kupában Dunaharasztiban győzték le a Taksonyt (soványka 1–0). Sérülés miatt Tamás Krisztiánra nem számíthat Marko Nikolics.

A találkozót Karakó Ferenc vezeti.

 
 
 • 3Tila2019február23.16:37ÚjVálasz

  A cél? Elértűk!
  Ma a Kossuth rádióban (13:30 ó) kétszer is elhangzott csapat neve! Nem - nem sporttudományi műsorban, a rádiókabaréban! Aki nem akarja a késő esti ismétlést meghallgatni, nekik röviden: előbb szabvány poénként a nejnek karácsonyra szánt, de túl drága szőrmekabát helyett egy Hali meccs felvételét tette a férj a fa alá. A másik esetben a nézőtéri haláli csend fokmérőjeként szerepeltünk. Ez utóbbi azért is furcsa, mert a szurkolótábor még most is, a történtek ellenére is (így, vagy úgy de) hallatja hangját.
  Urak! Akit illet: lassan közröhejjé válunk

   
 • 2salamana2019február22.23:50ÚjVálasz

  12 fordulóval a vége előtt garantáltan kiesett csapat... Ez a tétnélküliség nem fog elcsábítani egyeseket? Tartók tőle, hogy lesznek még itt gólzáporos meccsek és egyéb, sportfogadáson sokat hozó eredmények... Tudom, én vagyok a ... (szabadon behelyettesíthető), de szerintem az egész magyar foci a korrupcióra épül, így fenntartásaim vannak, hogy ez nem gyűrözik-e le egy-egy meccs szintjére.

   
 • 1salfai2019február22.23:46ÚjVálasz

  A taksonyi eredménnyel kiegyeznék!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!