Szombathelyi Swietelsky-Haladás - NK Nafta 1903 Lendava 

Főpróba, döntetlennel

11-esből szerezte meg első szombathelyi gólját Michael Rabusic.
 
 
 
 
 

Főpróba, döntetlennel

11-esből szerezte meg első szombathelyi gólját Michael Rabusic.
Bécsújhelyen, a stadionban játszotta utolsó felkészülési mérkőzést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A vasiak Gyurján – Kolcák, St. Wils, Németh Mi., Bosnjak – Jagodics M. – Mészáros, Rácz, Németh Má., Halmosi – Ramos tizeneggyel kezdtek.

Az ötödik percben Halmosi piszkálta estében a labdát Ramos elé, ám a brazil csatár hiába lőtt a hálóba, az asszisztens les miatt megakasztotta az akciót. A 26. percben Rácz készítette le a labdát pontosan Halmosinak, aki 15 méterről, balról a bal oldali kapufát találta el. Öt perc múlva egy beadást Mészáros Karol fejelt kapura, a hazai hálóőr üggyel bajjal oldalra ütötte a labdát, érkezett Ramos, de egy kicsit túlfutott a lasztin, így csak belekanalazott, azt pedig könnyedén felszedte a Wr. Neustadt kapusa.

Fordulás után kettőt cseréltük: Németh Máriót Kovács Lóránt, Myke Ramost pedig Michael Rabusic váltotta. Az 52. percben egy szögletet követően Jagodicsot buktatták a büntetőterületen belül. Rabusic tette le a labdát a 11-es pontra és magabiztosan jobbal a bal felsőbe emelete azt, 0–1. A 64. percben Rózsa érkezett Gyurján helyére a kapuban, míg Pinte Bosnjakot, Polgár Németh Milánt, Jancsó Jagodicsot, Kiss Tamás Mészárost, David Williams Ráczot, Medgyes pedig Halmosit váltotta. Ekkortól kedve több hullámvölgy is volt a játékunkban, Rózsának többször kellett játékba avatkoznia. A 82. percben Felix Adjei találatával (16 méterről, a jobb oldali kapufa segítségével szerezte gólját) 1–1-re alakult az eredményt. A játékvezető nagyon fázott, ugyanis 87 és fél perc után lefújta az egyébként nem rossz iramú meccset...

2-es és 5-ös

Az új fiúk mezszámait is kiosztották már a Haladásnál. A belső védőként bevethető szlovák Kolcák Kristián a 2-es, míg a cseh center, Michael Rabusic az 5-ös mezben igyekszik minél több örömet szerezni a Hali-szurkolóknak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!