Veszélyben a Haladás támogatása? Homlok Zsoltot leváltották a Swietelsky éléről

Információink szerint az összes általa aláírt szerződést felfüggesztették.

A Nyugat.hu információi szerint menesztették Homlok Zsoltot a Swietelsky Vasúttechnika vezetőjét, a Szombathelyi Haladás, és a HVSE főszponzorát.

Homlok Zsolt
Vágvölgyi Bálint

A helyére Völgyesi Károlyt nevezték ki.

Nagy kérdés, hogy az új vezető mennyire viseli szívén a Haladás VSE és az NB I-es focicsapat sorsát, hiszen információink szerint az anyacég felfüggesztette a Homlok Zsolt által aláírt összes szerződést, ez pedig komoly konfliktust sejetet.

Homlok Zsolt jelenleg a HVSE elnöke, ügyvezetősége alatt pedig névszponzori szerződést kötött a Swietelsky az NB I-es focicsapattal is.

Próbáltuk elérni Homlok Zsoltot, de nem vette fel telefonját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!