Veszélyben a Haladás támogatása? Homlok Zsoltot leváltották a Swietelsky éléről

Információink szerint az összes általa aláírt szerződést felfüggesztették.
-----

A Nyugat.hu információi szerint menesztették Homlok Zsoltot a Swietelsky Vasúttechnika vezetőjét, a Szombathelyi Haladás, és a HVSE főszponzorát.

Homlok Zsolt
Vágvölgyi Bálint

A helyére Völgyesi Károlyt nevezték ki.

Nagy kérdés, hogy az új vezető mennyire viseli szívén a Haladás VSE és az NB I-es focicsapat sorsát, hiszen információink szerint az anyacég felfüggesztette a Homlok Zsolt által aláírt összes szerződést, ez pedig komoly konfliktust sejetet.

Homlok Zsolt jelenleg a HVSE elnöke, ügyvezetősége alatt pedig névszponzori szerződést kötött a Swietelsky az NB I-es focicsapattal is.

Próbáltuk elérni Homlok Zsoltot, de nem vette fel telefonját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!