Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Kialakult a Haladás játékoskerete

Keszei Ferenc, a Haladás edzője kiválasztotta azt a huszonhárom játékost, akire számít az NB/I B Nyugati csoportjának tavaszi versenysorozatában.
Hirdetés
Hirdetés

Keszei Ferenc, a Haladás edzője kiválasztotta azt a huszonhárom játékost, akire számít az NB/I B Nyugati csoportjának tavaszi versenysorozatában. A szombathelyi gárda alapemberei nem távoztak a vasi megyeszékhelyről, új igazolás a Tapolcáról érkezett Csáki, valamint a két brazil focista, Leandro és Edson.

Keszei Ferenc a hét közepén alakította ki a Haladás tavaszi játékoskeretét. A tréner valamennyi posztra két játékost nevezett meg, kapusoknál viszont hárman pályázhatnak a kezdőcsapatba kerülésre.
A hálóvédők közül Takács Tamásnak van a legnagyobb esélye a kezdőcsapatra kerülésre. Az utánpótlás-válogatott hálóőre mögött beugrásra kész Kurucsai Kornél, valamint a fiatal, felettébb tehetséges Sipos Gábor is.
Nos, a jobboldali védők közül Juhászra és Takács Bélára esett a választás. Jobboldali belső védőnek Flavio Pimet és a fiatal Czeglédyt jelölte meg a vezetőedző. A baloldali belső hátvéd posztjára Tóth Péter, valamint a sérüléséből felépülő Horváth András pályázhat. (Jó hír, hogy az utánpótlás-válogatott játékos a héten már bekapcsolódott az egymás közötti játékba.)
Baloldali hátvédnek Keszei Ferenc a brazil Andret, valamint Simont nevezte.
Jobboldali középpályásnak Győrit és Kajt, jobboldali belső középpályásnak pedig Somfalvit és Győrvárit jelölte meg a vezetőedző. A bal belső középpályás a Némethy-Pusztai duóból kerül ki. A baloldali szélső középpályás posztra Halmosi és Leandro a két jelentkező. (Halmosi kisebb sérülést szenvedett a szerda délutáni, Videoton elleni győztes edzőmeccsen.)
A játékoskeretben négy csatár kapott helyet: a brazil Alex és Edson mellett a román állampolgárságú Csáki, valamint a Bükről igazolt Lukács Tihamér.
A héten eldőlt, hogy Nagy Gábor, Seper, Sátori, valamint Sipos Norbert az NB/II-es Bükben folytatja pályafutását. Jáger tavasszal Csepregen, Deák pedig Répcelakon játszik tovább. Nem dőlt még el, hogy Tebeli és Varga Attila melyik vasi gárdát erősíti majd a bajnokság végéig.
A zöld-fehér csapattal kapcsolatos információ, hogy a gárda február hatodikán utazik el Törökországba, az antalyai Belekbe, ahol tíz napig edzőtáboroznak. A szombathelyiek Törökországban várhatóan osztrák, ukrán és orosz csapatokkal játszanak majd edzőmeccseket.

Rózsa

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés