Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Sérülések, betegségek

Halmosi Péter, a szombathelyiek utánpótlás-válogatott labdarúgója a múlt szerdai, Videoton elleni mérkőzésen külső bokaszalagján részleges szakadást szenvedett, így a fiatal balszélső a hét közepéig nem vehet részt a Haladás edzésein.
Hirdetés
Hirdetés

Halmosi Péter, a szombathelyiek utánpótlás-válogatott labdarúgója a múlt szerdai, Videoton elleni mérkõzésen külsõ bokaszalagján részleges szakadást szenvedett, így a fiatal balszélsõ a hét közepéig nem vehet részt a Haladás edzésein.

Halmosi Péter mellett Keszei Ferenc, a zöld-fehérek trénere nem számíthatott a Zalaegerszeg elleni edzõmeccsen Csákira sem. Amint arról már korábban beszámoltunk, a Tapolcáról igazolt csatár Archilles-ín gyulladás miatt nem vehet részt a gárda edzésein.
A tréner dolgát nehezítette, hogy Alex és Leandro gyomorrontást kapott az elmúlt héten, így a szombati szereplésük sokáig kérdéses volt. Végül mindkét brazil légiós játszott egy-egy félidõt a ZTE elleni összecsapáson.
A Haladás megszokott védelmébõl hiányzott Juhász Tamás is a szombati edzõmeccsen: a szombathelyiek belsõ hátvédje egyik lábkörmén sérült meg, s emiatt nem lehetett ott a többiekkel.
Tóth Péter sem játszott szombaton délelõtt. A hátvéd betegség miatt volt kénytelen kihagyni a mérkõzést.
A büki együttestõl a szombathelyiekhez próbajátékra érkezõ Lukács Tihamér egy apróbb sérülés miatt nem léphetett pályára a hét végén.
A zalaegerszegi meccsen sérült meg Bodor István: a középpályásnak ráléptek a bokájára, így nem tudta folytatni a játékot.
A szombathelyi szurkolók legközelebb szerdán délután, két órától láthatják hazai pályán kedvenceiket: a zöld-fehérek az NB/I B Nyugati csoportjában szereplõ pápai együttest látják vendégül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés