Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Andre elhagyta a Haladást

A szombathelyiek nyáron igazolt brazil hátvédje, Andre de Carvallho elhagyta a Haladást, és nyártól várhatóan az első ligás Videotonban folytatja pályafutását.
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyiek nyáron igazolt brazil hátvédje, Andre de Carvallho elhagyta a Haladást, és nyártól várhatóan az első ligás Videotonban folytatja pályafutását. A ballábas játékos már alá is írt egy előszerződést a székesfehérvári klubbal.

A szombathelyi klub nem tudta pontosan kifizetni a brazil futballista fizetését, a hátvéd előbb normális hangnem kérte a pénzét, majd később követelőzni kezdett. A nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket nem tűrték a Haladás vezetői, így elküldték a focistát a csapattól.

Andre egyébként már az utóbbi időben sem nyújtotta tudása legjavát, előfordult, hogy Keszei Ferencnek be kellett küldenie az edzésről, mert nem végezte el a kirótt feladatot.

A kvalifikációs bajnokság után már felmerült annak a lehetősége, hogy Andre eligazol Szombathelyről: októberben a Tatabánya és a Videoton kezdett tárgyalásokat a játékos menedzserével. A brazil hátvédet ekkor még maradásra bírták a klub vezetői.

Információink szerint a Haladásnak - más csapatokhoz képest - nincsen jelentős tartozása a játékosok felé. A zöld-fehér futballisták döntő többsége türelemmel viseli a fizetési csúszásokat, ám erre Andre nem volt hajlandó. Korábban Alex is sérelmezte már a fizetés elmaradását, ám a támadó belátta, hogy előbb-utóbb minden járandóságát kifizeti a klub.

A brazil légiós egyébként nem bánja a klubvezetők döntését: a futballista előszerződést írt alá az első ligában szereplő, és a bennmaradást már kivívó székesfehérvári gárdához, a Videotonhoz.

Rózsa

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés