Meglepő hétfő esti Hali-blama

43 másodperc után vezettek, végül mégis kikaptak a hazai pályán játszó vasiak a Nyíregyházától.
-----

Hideg, nagy szél, még a megszokottnál is kevesebb néző és gyér hangulat fogadta a csapatokat a Rohonci úton, persze ez egyrészt akár betudható a hétfő késő esti kezdésnek is.

Ennek ellenére NB II-es szinten pörgős első félidőt láthattunk.

A Haladásból Csilus, Holdampf és Guzmics is hiányzott sérülés miatt.

Parádésan indult az összecsapás, alig 43 másodperc elteltével máris vezettek a fehér mezesek: Kiss Bence hat méterről fejelt a kapuba - ez volt a második gólja a szezonban.

A folytatásban a Halinál volt többet a labda, volt még egy nagy hazai helyzet, ám nem sikerült növelni a különbséget. Lassan csordogált a meccs, amikor aztán hirtelen, gyakorlatilag a semmiből, az első helyzetükből egyenlítettek a nyírségiek:

A 18. percben egy furcsa jobb oldali próbálkozás után a kapufán csattant a labda, az Afrika-kupát is megjárt Hamed egyenlített. Devecseri lemaradt, Rózsa pedig már tehetetlen volt.

A 22. percben aztán Novák három védő gyűrűjében, fordulásból próbálkozott, hatalmas ziccerét Rózsa elképesztő bravúrral védte.

Négy perccel később viszont már nem úszta meg Németh Szabolcs csapata: Hamed lövése megpattant, Sigér pedig megelőzte Bosnjakot és Rózsát is, így fordított a Szpari.

A 31. percben Lencsétől egy lesgólra futotta.

Villantak szép számmal a sárga lapok a vendégeknél, az első félidő szép csendben véget ért.

Az 58. percben a frissen beállt Tóth-Gábor Kristóf centikkel lőtt a jobb alsó mellé, a 68. percben pedig Lencse harcolt ki egy 11-est, miután Gengeliczki felrúgta. Tóth Milán azonban könnyelműen mellé rúgta.

Ötlettelen, elképzelés nélküli, tanácstalan volt a Haladás játéka. A Nyíregyházának ez tökéletesen megfelelt, a vendégek csak húzták az időt, nem is akartak, a hazaiak pedig nem tudtak érdemben focira emlékeztető produkcióval előrukkolni.

Maradt tehát az 1-2, ami némileg talán meglepő, ám sokkal inkább fájó eredmény...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!