Sipos Norberté az év gólja

A Szombathelyi Haladás bal oldali támadójának Kispesten szerzett gólja lett az év találata a Sport Televízió szavazásán. Nézze meg vidón is!
-----

Kedden a Soproni Liga őszi összefoglalójában hirdetették meg a játékot. Rudolf Gergely a Paks elleni, Zahorecz Krisztián az Újpest elleni, Hercegfalvi Zoltán a DVTK elleni és Mario Bicak a ZTE elleni találata mellett Sipos Norbert gólja szerepelt a listán.

A műsorvezető közlése szerint nagy fölénnyel nyerte meg a verseny Sipos Norbert, ezzel Övé lett az év találata. Ráadásul ezzel a góllal először nyert a Bozsik-stadionban a Haladás, 50 év után először a Kispest pályaválasztása mellett.

- Engem is meglepett a döntés, bár magáról a szavazásról is csak tegnap hallottam - mondta megkeresésünkre Sipos. Én azt az elvet vallom, hogy mindegy, ki rúgja a gólt, a lényeg, hogy nyerjünk vele. Ez egy igazi karácsonyi ajándék! Köszönöm a szurkolóinknak a szavazatokat.

Nem támogatott video formátum
Video: Tekintse meg mégegyszer Sipos szépségdíjas gólját a Honvéd ellen!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!