Koccintással búcsúztatták az évet a Haladás játékosai

Évről évre december 31-én közös koccintásra jönnek össze a Haladás mostani és volt labdarúgói. A hagyomány idén sem szakadt meg. Igaz, meglepően kevesen jelentek meg a Haladás öltözőjében.

Akik viszont ott voltak, jól érezték magukat. Felbukkant többek között Guzmics Richárd, Sipos Norbert, Balassa Péter, Andorka Péter, Csutak Ádám és Simon Ádám is. De együtt búcsúztatta az évet játékosaival Csertői Aurél is. A vezetőséget Dobány Lajos ügyvezető, Vörös Csaba technikai igazgató, Tóth Miklós manager igazgató, Tebeli György gyúró és Séllei Árpád képviselték.

Király Gábor pedig Angliából üzent, kívánt sok sikert a csapatnak és gratulált a 2008-as esztendőben mutatott teljesítményhez.

Haladás BUÉK
Koccintással búcsúztatták az évet a Haladás játékosai. Tekintse meg galériánkat!
sadness

A koccintás képeivel kívánunk honlapunk olvasóinak boldog, Haladás győzelmekben gazdag új évet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!