Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kuttor lebetegedett, Berning utazik Törökországba

-----

Ma este 18 óra 25 perckor száll fel Bécsből a Szombathelyi Haladás repülőgépe. A zöld-fehérek február 3-áig edzőtáboroznak a törökországi Belekben. Friss hír, hogy Kuttor Attila lebetegedett, így ő nem tart a csapattal. Helyette az Illés Béla Football Akadémia 16 éves belső védője, Berning Adrián utazik.

A Haladás Törökországba utazó kerete:

Rózsa Dániel, Szép Tamás, Gőcze Gergő, Schimmer Szabolcs, Csontos Zoltán, Guzmics Richárd, Berning Adrián, Lengyel Dániel, Balassa Péter, Tóth Péter, Devecseri Szilárd, Rajos Gábor, Iszlai Bence, Maikel Thiago, Molnár Balázs, Vörös Péter, Simon Ádám, Kovács Zsolt, Kovács István, Rácz Ferenc, Kenesei Krisztián, Sipos Norbert, Simon Attila, Oross Márton, Tóth Norbert, Skriba Máté, Csertői Aurél edző, Németh Zoltán másodedző, Ulbert Tibor kapusedző, Tóth Miklós manager igazgató, Tebeli György és Frischl Balázs gyúrók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Törökországba megyünk a Halival

A Nyugat.hu elkíséri Belekbe a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatát, így Ön első kézből, leggyorsabban tőlünk értesülhet a tíz nap eseményeiről. Helyszíni beszámolók, fényképek, hanganyagok, minden nap. Az edzőmérkőzésekről online közvetítés.

Törökországi edzőtáborban a Haladás

A Szombathelyi Haladás január végén kel útra és kilenc éjszakát tölt Belekben. A programban edzőmérkőzések is szerepelnek, méghozzá erős külföldi csapatokkal. A zöld-fehéreknek nem lesz ismeretlen a helyszín, hiszen tavaly is jártak már itt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra