Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csodálatosak vagytok fiúk! – Bronzérmes a Haladás

A Szombathelyi Haladás legyőzte a Paks együttesét és egy fordulóval a vége előtt bebiztosította harmadik helyét. Ez azt jelenti, hogy a csapat indulhat az Európa Ligában. A bronzérem a klub fennállásának legnagyobb sikere.
-----

Négyszáz szombathelyi szurkoló előtt kezdődött a Paks és a Haladás mérkőzése. A találkozó előtt mindenki tudta, hogyha győznek Keneseiék, minden további eredménytől függetlenül megvan a bronzérem. Ennek megfelelően az első félidőben a Haladás játékosait nyomasztotta jobban a tét, a hazaiaknak akadt több helyzetük és úgy tűnt, az előretolt védekezésüknek is nehezen találjuk az ellenszerét. Gólt azonban nem tudtak rúgni a hazaiak, így 0-0-s döntetlennel vonultak pihenni a csapatok.

A második félidőben aztán egy káprázatos szabadrúgás góllal elkezdte a gólgyártást Kenesei Krisztián. A csodálatos találatot rövidesen egy újabb követte, Oross Márton fejjel volt eredményes. A megnyugtató előny birtokában a Haladás visszaállt és az eredményt őrizte. A Paksnak akadtak ugyan helyzetecskéi, de a Haladás már nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából.

A lefújást követően a szurkolók és a játékosok hosszú percekig együtt ünnepeltek.

Játékosról játékosra

Rózsa Dániel többször bravúrral védett, jó teljesítményt nyújtott. Schimmer Szabolcs igyekezett bekapcsolódni a támadásokba. Kuttor Attila és Guzmics Richárd nagyon jól játszott. Tóth Péter, akárcsak Schimmer Szabolcs, igyekezett a támadásokból és a védekezésekből is kivenni a részét. Molnár Balázs: csillagos ötös! Vörös Péter sokat tett a sikerért, rengeteg labdát szerzett. Rajos Gábor is küzdött becsülettel. Oross Márton megint gólt rúgott, jó formában fejezi be a szezont. Kenesei Krisztián végig „morogta” a meccset, és rúgott egy fantasztikus gólt. Sipos Norbert szokásához híven végig robotolta a találkozót.

Paks - Haladás
Bronzérmes a Haladás! Tekintse meg első galériánkat!
Mészáros Zsolt
Bronz öröm Pakson
Tekintse meg második galériánkat az öröm pillanatairól!
Mészáros Zsolt

A mérkőzés után Dobány Lajos, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője megköszönte a szurkolók bíztatását, és hogy tudomásul vették, és betartották azokat a szabályokat, amiket a biztonsági cég támasztott feléjük.

A Szombathelyi Haladás mérkőzéseit biztosító cég vezetője, Varga Benjamin Dobányhoz hasonlóan hangsúlyozta, hogy a szurkolók tudomásul vették, hogy a nagy siker ellenére nem mehetnek be a pályára ünnepelni és végig, minden szabályt betartva, sportszerűen bíztatták a Haladást.
Mindketten azt üzenik, hogy mindenkit várnak jövő héten szombaton egy közös ünneplésre.


Paksi FC - Szombathelyi Haladás 0:2
A szurkolók is kitettek magukért. Tekintse meg harmadik galériánkat!
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra