Bonthatják a kerítést a Rohonci úton

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi ülésén nem csak a 2009/2010-es szezon sorsolását ejtették meg.

A testület méltányolta a Szombathelyi Haladás kérését a részleges kerítésbontással kapcsolatban, így az Újpest, a Budapest Honvéd és a Kecskeméti TE-Ereco után a szombathelyi egyesület lesz a negyedik klub, amelynek játékterét nem veszi körül folytonos kerítés - írja a szövetség hivatalos honlapja. A Haladás kérése arra vonatkozott, hogy a 110 cm-es alapkerítés felett lévő - szintén 110 cm-es -, gyengébb anyagból készült részt lehessen lebontani. A bontás időpontja egyelőre még kérdéses.

Elfogadták a Ligakupa 2009-2010-es versenykiírását is. A versengésben a 16 élvonalbeli csapat vesz részt, a nemzetközi porondon érdekelt Debrecen, Újpest, Haladás és Budapest Honvéd később kapcsolódik be a küzdelmekbe. Valószínűleg a 12 együttes három négycsapatos csoportba kerül, innen az elsők jutnának a legjobb 8 közé, ahol csatlakoznának a nemzetközi kupákban indulók. Innentől egyenes kiesés rendszerben dőlne el a továbbjutás sorsa.

Holnap estig lehet jelentkezni a kazahsztáni útra

Arról már korábban beszámoltunk, hogy ha a Szombathelyi Haladás különgéppel utazik Kazahsztánba, akkor szurkolók is a csapattal tarthatnak.

A dolgok jelenlegi állása szerint 30-40 szurkoló mehet el az együttessel, akiknek szállással repülővel együtt 250.000 forintba kerülne a túra.

Minden jelentkező Haladás mezt kap ajándékba, amit a játékosok aláírnák.

Jelentkezni és érdeklődni pénteken estig lehet Pál T. Gábornál a 06 30/559-5962-es telefonszámon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!