Csodára fel, Halista fiúk!

Sokan azt mondják, itt már csak kuruzslók, Uri Geller tanítványok segíthetnek a Haladáson az Elfsborg elleni párharc előtt. Csertői Aurél vezetőedző és Molnár Balázs, a gárda játékosa viszont egy tisztességesen harcoló csapatot ígér. Akkor pedig bármi előfordulhat.
-----

„Tudjuk miben kell javulnunk”

Nincs könnyű helyzetben Csertői Aurél, hiszen a csapatból újabb játékosok dőltek ki. Az edző elismeri, nagy bravúr lenne egy győzelem, a továbbjutás pedig igazi nagy szenzáció lenne.

– Tudtuk és éreztük, hogy nagyon erős csapattal találtuk magunkat szembe. A kinti meccs ezt be is bizonyította, ráadásul az ottani eredménnyel esélyeink nagyon minimálisra csökkentek. Nagyon sok hibával játszottunk, önmagunkhoz képest sem hoztuk a maximumot. Tudjuk, hogy miben kell javulnunk, de ez most lehet kevés lesz. Az ilyen mértékű túlerő ellen, nem sok mindent tudunk tenni. Hogy mivel lennék elégedett a lefújás után? Ha jobb játékot mutatnánk, mint amit kint produkáltunk, természetesen ha meg tudnánk őket verni az is nagy öröm lenne. A továbbjutás lehetőségéről szerintem nincs értelme beszélni. Egy biztos: tisztességesen fogunk küzdeni – mondta a Nyugat.hu-nak Csertői Aurél.

Nem feltartott kézzel focizunk

Molnár Balázs szerint a svédeknek most már sokkal nagyobb esélyük van a továbbjutásra, de ha az első félidőben sikerülne egy vagy két gólt rúgni, akkor kellemes meglepetés is születhet a Rohonci úton.

– Jó mérkőzésre számítok. Sokan elkísértek minket Svédországba, szeretnénk kárpótolni szurkolóinkat azzal, hogy hazai pályán megverjük a jó erőkből álló Elfsborgot. Hogy miben kell ehhez javulnunk? Hogy őszinte legyek, mindenben. Az Elfsborg nagyon jó csapat. Minden poszton remek játékosok alkotják a keretüket. Nem gondoltam volna, hogy ennyire erősek és ilyen jól játsszák a modern, gyors, rövidpasszos játékot. Szimpatikus futballt játszanak. Azt hittem, jobban képviselik az északi, ívelgetős stílust. Nekünk mind a támadójátékban, mind a védekezésben, mind pedig összjátékban javulnunk kell. Kielemeztük a kinti mérkőzést, remélem, hogy tanultunk a hibáinkból. A legfontosabb, hogy elhiggyük, hogy le tudjuk győzni a svédeket. Szeretnénk őket meglepni. Hogy lefutott-e a párharc? Maradjunk annyiban, hogy most már sokkal több esélyük van a svédeknek, mint nekünk. Természetesen nem feltartott kezekkel futunk ki a pályára. Ha az első félidőben sikerülne egy vagy két gólt szereznünk, akkor még bármi előfordulhat. Majd meglátjuk, mi lesz – mondta Molnár Balázs, a Szombathelyi Haladás játékosa.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hali TV Svédországból

Ha hétfő, akkor ismét Hali TV. Benne az Elfsborg elleni találkozó legizgalmasabb pillanatai. Interjúk, beszélgetések. Kattintson, és dőljön hátra.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!