Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Parttalan vita a Haladás taggyűlésen

Aczél menesztésének feltételéről sem tudtak megegyezni, helyére Artner vagy Tóth jöhet. Őket hétfőn várják. Marton Zsolt közleményével frissítve.
Hirdetés
Hirdetés

Ma délután taggyűlést tartott a Haladás Sopron Bank vezetősége, azonban egyetlen kérdésben sem tudtak megegyezni a tulajdonosok. Úgy tudjuk, hogy előbb Aczél Zoltán szerződésének felbontása körül alakult ki vita. A felek abban nem értettek egyet, hogy a trénertől közös megegyezéssel vagy rendkívüli felmondással köszönjék meg eddigi munkáját. Aczél egyébként felajánlotta, hogy ha az MLSZ határozata jogerőre emelkedik, önként távozik posztjáról.

Nem született megállapodás arról sem, hogy ki legyen Aczél utódja. A vezetők között nem volt egyetértés abban, hogy Artner Tamás, aki jelenleg az Ajka edzője, vagy Tóth László az NB3-as csapat trénere vegye át a szakmai munka irányítását. Őket hétfőre várják egy beszélgetésre.

Érdekesség, hogy Artner Tamás érkezése esetén Székely Tibor lenne a segítője, míg Tóth László munkáját Kuttor Attila segítené.


Az este folyamán Marton Zsolt alpolgármester közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz.

Marton Zsolt alpolgármester közleménye

Nem felel meg a valóságnak, mely szerint a Haladás tulajdonosai parttalan vitát folytattak volna a mai taggyűlésen, és szinte semmiben nem tudtak megegyezni.

A valóság ezzel szemben az, hogy egyhangú döntést hoztak mindkét kérdésben: az Aczél Zoltánnal szemben elrendelt MLSZ eltiltás miatti szerződésbontásról, és két edzőjelölt hétfői meghallgatásáról is határozat született, amit az összes tulajdonos megszavazott.

Minden ezzel ellentétes tényállítás hamis.

Egy különvélemény

Vizvárdy Balázs, a Haladás Marketing Kft 50%-os tulajdonosa (neki ajándékozta üzletrészét Czeglédy Csaba) azt írta a honlapunk fórumába, hogy a cégen belül vita volt 50-50% arányban azzal kapcsolatban, hogy Aczél Zoltán maradjon vagy sem a Haladás edzője. Vizvárdy beírásából tehát arra lehet következtetni, hogy a Haladás Marketing Kft. nem tudott a kérdésben állást foglalni, így aligha szavazhatott minden tulajdonos egyformán…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Artner Tamás lehet a Hali edzője

Amennyiben a kistulajdonosok nem támogatják Aczél maradását, az ügyvezető megkezdheti a tárgyalásokat Artner Tamással.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés