Az MLSZ megtalálta a módját, hogy Halmosi ne játszon a Fradi ellen

Tomiszlav Szivicsnek igaza lehetett, amikor azt sejtette, hogy már előre meg van írva, kinek kell bronzérmesnek lennie.
-----

Az MLSZ fegyelmi bizottsága május 6-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Halmosi Péter (Haladás) 2, Tóth Gábor (Lombard) 3, Jonathan Steve Heris (Újpest) 1, Bank István (Kaposvár) 2, George Menougong (Mezőkövesd) 2 és Mateo Pavlovics (FTC), mint visszaeső 2 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Halmosi kétmeccses eltiltása némi magyarázatra szorul, az MLSZ ezt írta: Halmosi Péter esetében a két sárga miatti kiállítás automatikusan 1 mérkőzéstől eltiltást jelent, a FEB azért növelte a büntetési tételt, mert a labdarúgó az öltözőfolyosón a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

A Haladás Budapesten lealázta a Fradit, a visszavágóra észbe kapott az MLSZ
VB

A kétmeccses eltiltás azt jelenti, hogy Halmosi nem csak a Paks-meccset, hanem a Fradi elleni találkozót is kihagyja.

Az MLSZ meglehetősen gusztustalan, átlátszó, a Fradi elleni sorsdöntő meccset döntően befolyásoló határozata arcpirító, és rendkívül átlátszó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!