A Szombathelyi Haladás mától nem Szombathelyi Haladás

Gyorshír: ezekben a percekben jelentik be, hogy a Swietelsky névadó lesz a csapatnál.
-----

A Szombathelyi Haladás neve mától Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A céggel való szponzori megállapodást ma jelentették be.

A sajtótájékoztató felvezetőjeként Illés Béla kisebbségi tulajdonos és Szombathely polgármestere, dr. Puskás Tivadar hasonlóan fogalmazott. Kiemelték, hogy a Haladás labdarúgócsapata azon klubok közé tartozik, amelyik a legkisebb költségvetéssel rendelkezik az élvonalban. Tehát, ezért is volt szükség az új szponzorra. Illés Béla kiemelte, hogy a szombathelyi klub az előző években így is erőn felül teljesített. A mostani gyengébb őszi szezon miatt a csapatnak szüksége van az anyagi forrásokra, amiket új igazolásokra fordíthat.

A Swietelsky névadó szponzor lesz a Szombathelyi Haladásnál
Jó hosszú volt az asztal, reméljük jó sok a pénz is
Vágvölgyi Bálint

Homlok Zsolt végül aláírta a tavaszi idényre szóló szerződést, de hozzátette, szeretné, ha ez egy hosszú távú kontraktus lenne.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője az összeget nem árulta el, de elmondta, hogy jelentős pénzekről van szó, majd rátért az átigazolásokra. Dudás Ádám és Leandro Martínez Szombathelyen folytatja, illetve a két olasz játékos, Raffaele Alcibiade, és Andrea Mancini is a Haladást erősíti a tavasszal. Továbbá elhangzott, hogy a klub szeretne még egy védőt, egy középpályást, és egy kapust is igazolni. Az új szerzeményeket pedig hivatalosan egy sajtótájékoztatón mutatják majd be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!