A Szombathelyi Haladás mától nem Szombathelyi Haladás

Gyorshír: ezekben a percekben jelentik be, hogy a Swietelsky névadó lesz a csapatnál.

A Szombathelyi Haladás neve mától Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A céggel való szponzori megállapodást ma jelentették be.

A sajtótájékoztató felvezetőjeként Illés Béla kisebbségi tulajdonos és Szombathely polgármestere, dr. Puskás Tivadar hasonlóan fogalmazott. Kiemelték, hogy a Haladás labdarúgócsapata azon klubok közé tartozik, amelyik a legkisebb költségvetéssel rendelkezik az élvonalban. Tehát, ezért is volt szükség az új szponzorra. Illés Béla kiemelte, hogy a szombathelyi klub az előző években így is erőn felül teljesített. A mostani gyengébb őszi szezon miatt a csapatnak szüksége van az anyagi forrásokra, amiket új igazolásokra fordíthat.

A Swietelsky névadó szponzor lesz a Szombathelyi Haladásnál
Jó hosszú volt az asztal, reméljük jó sok a pénz is
Vágvölgyi Bálint

Homlok Zsolt végül aláírta a tavaszi idényre szóló szerződést, de hozzátette, szeretné, ha ez egy hosszú távú kontraktus lenne.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője az összeget nem árulta el, de elmondta, hogy jelentős pénzekről van szó, majd rátért az átigazolásokra. Dudás Ádám és Leandro Martínez Szombathelyen folytatja, illetve a két olasz játékos, Raffaele Alcibiade, és Andrea Mancini is a Haladást erősíti a tavasszal. Továbbá elhangzott, hogy a klub szeretne még egy védőt, egy középpályást, és egy kapust is igazolni. Az új szerzeményeket pedig hivatalosan egy sajtótájékoztatón mutatják majd be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!