Számít a véleményed - Alakítsuk együtt a Nyugat.hu-t!

Mindig fontos volt számunkra, hogy nektek, és veletek együtt készüljön az oldal. Ezért kérjük, hogy töltsd ki a kérdőívünket!

Kedves Haladás honlap látogató!

A Haladasfc.nyugat.hu kiadója egy közhasznú szervezet, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. (Ez az egyesület adja ki a Nyugat.hu-t is.)

Amikor 1999-ben elindultunk – az ország egyik legelső hírportáljaként -, magunk sem gondoltuk volna, hogy mára milyen fontos lesz az online hírszolgáltatás.

Azóta a Nyugat.hu lett a legnagyobb Budapesten kívüli független hírportál, és már az újságcikkek mellett videókat, podcastokat is készítünk nektek.

Időről időre azonban fontosnak tartjuk, hogy megkérdezzük a véleményeteket:

 • Jó irányba haladunk?
 • Milyen tartalmak érdekelnek titeket?
 • Miből legyen kevesebb?
 • Mit tudunk tenni az olvasókért?
 • Nagyon fontosak a visszajelzéseitek, ennek megfelelően tudjuk alakítani, igazítani az oldalt.

  Hiszen nélkületek nincsen Nyugat.hu.

  Kérünk, szánj rá pár percet és töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy pontosabb képet kapjunk arról, kik is vagytok, mit is szeretnétek, és hogyan tudjuk mindezt megvalósítani.

  A kérdőívet itt találod!

  A kitöltés anonim és körülbelül 5-10 percet vesz igénybe. Oszd meg a kérdőívet 2023. június 7-ig a Facebookon és nyerhetsz egy Nyugat.hu pólót, pontosan ilyet:

  Ez lehet a tiéd!
  Hálásak vagyunk a segítségedért!
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!