A Haladás az MLSZ-hez fordult a Vasas meccsen történtek miatt

Pátkai, a piros-kékek játékosa Horváth Rajmund felé köpött.

Mint beszámoltunk róla, a Haladás 1:0-ás vereséget Kikapott a Vasastól a Haladás, oda a tabella első helye 2021. November 21. 15:46 szenvedett vasárnap a Vasas otthonában, amivel elveszítette vezető helyét a tabellán. A jegyzőkönyvből annyi volt megtudható, hogy a 94. percben a Haladásból Németh Milánt a Vasasból Litauszkit kiállította a játékvezető.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Feltehetően ez után vagy ezt megelőzően tömegverekedés tört ki a két csapat játékosai között, amit videón Tömegverekedés robbant ki a Vasas-Haladás NB II-es rangadón a Fáy utcában 2021. November 21. 19:48 is megmutattunk. Mint ma kiderült, voltak előzmények, ami miatt a Haladás az MLSZ-hez fordult.

A Nemzeti Sport online változata azt írja, „nem mindennapi jelenetnek   lehettünk szemtanúi a Vasas–Haladás (1–0) bajnokin: az angyalföldiek labdarúgója, Pátkai Máté előbb lerántotta a szombathelyiek 18 éves utánpótlás-válogatott játékosát, Horváth Rajmundot, majd szándékosan a földön fekvő játékos irányába köpött. Az eset – amely a videofelvételen is látszik – a mérkőzésen megtorlatlanul maradt, viszont Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője nem hagyta annyiban a történteket, s hétfőn elküldte a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának a felvételt.”

A portál megkereste a fővárosi klubot is, de ők nem kívántak reagálni a szombathelyiek által elmondottakra. Az nso.hu a következőkkel zárja az írást: „Bármilyen döntést hoz az MLSZ – meglepő lenne, ha nem kapna kemény büntetést a futballista –, a vasárnapi összecsapás az eset miatt sokáig emlékezetes marad, és nagy kár, hogy nem a pályán mutatott teljesítmények miatt emlegetik a későbbiekben ezt a rangadót…”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!