A Haladás nem hosszabbított szerződést Michal Hipp vezetőedzővel

A szlovák tréner szerződése június 30-án jár le.

A kölcsönös megállapodás szerint a 2022/23-as bajnokság végén az első hat hely valamelyikén kellett volna végezniük a zöld-fehéreknek, ám mivel ez nem teljesült, nem került sor a szerződés meghosszabbítására - írja a klub honlapja.

Michal Hipp tavaly szeptember 20-án, a 9. forduló előtt érkezett a Szombathelyi Haladáshoz, előtte Németh Szabolcs, majd egy meccsen megbízott edzőként a szakmai vezető Mészöly Géza irányította csapatunkat. A szlovák tréner érkezésekor a 14. helyen állt a zöld-fehér csapat.

Hipp vezetésével ősszel 12 meccsen 7 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget ért el a Haladás, ezzel 23 pontot begyűjtve. A tavaszi 18 bajnoki mérkőzésen 5 győzelem, 4 döntetlen és 9 vereség a mérleg, 19 pontot ért ez a szereplés. Összességében tehát Michal Hipp vezetőedzőként 30 bajnokin irányította a Haladást.

Michal Hipp
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!