A Haladás nem hosszabbított szerződést Michal Hipp vezetőedzővel

A szlovák tréner szerződése június 30-án jár le.

A kölcsönös megállapodás szerint a 2022/23-as bajnokság végén az első hat hely valamelyikén kellett volna végezniük a zöld-fehéreknek, ám mivel ez nem teljesült, nem került sor a szerződés meghosszabbítására - írja a klub honlapja .

Michal Hipp tavaly szeptember 20-án, a 9. forduló előtt érkezett a Szombathelyi Haladáshoz, előtte Németh Szabolcs, majd egy meccsen megbízott edzőként a szakmai vezető Mészöly Géza irányította csapatunkat. A szlovák tréner érkezésekor a 14. helyen állt a zöld-fehér csapat.

Hipp vezetésével ősszel 12 meccsen 7 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget ért el a Haladás, ezzel 23 pontot begyűjtve. A tavaszi 18 bajnoki mérkőzésen 5 győzelem, 4 döntetlen és 9 vereség a mérleg, 19 pontot ért ez a szereplés. Összességében tehát Michal Hipp vezetőedzőként 30 bajnokin irányította a Haladást.

Michal Hipp
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!