A Haladásnál sem lesz kötelező a szurkolói kártya

Az MLSZ határozatát követően Szombathelyen sem kötelezik a fanatikusokat a kártya kiváltására.
-----

Mint ismert, az MLSZ szerdán reggel kiadott egy határozatot, miszerint a következő szezontól a klubok dönthetik el, kötelezővé teszik-e a szurkolói kártya használatát a hazai mérkőzéseiken. Több klub, mint például a Békéscsaba, a Diósgyőr, a Honvéd és a Videoton vezetősége jelezte már, hogy él a lehetőséggel, és nem kötelezi szurkolóit a kártya használatára, anélkül is látogathatóak lesznek a mérkőzések.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetősége csütörtök reggel foglalt állást az ügyben.

A Szombathelyi Haladás vezetése úgy határozott, hogy a 2015–2016-os bajnokságban a Haladás hazai mérkőzései klubkártya nélkül is látogathatók. Klubkártyával továbbra is gyorsabban vásárolhatnak jegyet a szurkolók, és hamarabb juthatnak a stadionba – írja a klub hivatalos honlapja.

Mostantól Szombathelyen is csak opció a szurkolói kártya
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!