A Putnok ellen a kupában jobban ment a Haladásnak

A legjobb 32 közé jutott a csapat, négy gólt rúgva.

A Mol Magyar Kupa 32 közé jutásáért vívott mérkőzésen a Haladás 4-2-re nyert Putnokon.

Putnok FC–Szombathelyi Haladás 2-4 (2-2).

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 400 néző, Mol Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a 32 közé jutásért, vezette: Ducsai.

Putnok: Nyirati – Sághy, Nádimov (Fülöp, 77.), Sramkó (Vajda, 77.), Nemes – Katona, Buda (Juhos, 56.), Csiki, Dobrovolszki – Nagy Zs. (Csutora, 77.), Galacs (Petreskó, 89.). Edző: Szala Ákos.

Haladás: Mursits – Simut, Csató, Németh M., Doktorics – Csernik (Lencse, 86.), Derekas, Rácz (Csilus, 86.), Tóth M. – Molnár R. (Borvető, 75.), Horváth R. (Taipi, 40.). Megbízott vezetőedző: Mészöly Géza.

Az NB III. Keleti-csoportjának második helyén álló putnokiak kezdtek veszélyesebben, tűzijátékot rendeztek a kapu előtt. Változatos volt a mérkőzés, a hazaiak bátram futballoztak, míg a vendégek igyekeztek magukhoz ragadni a kezdeményezést – de ez csak percekre sikerült.. Az ide-oda kavargó erős szélben nem volt könnyű dolguk a csapatoknak. A hazaiak több gyors támadást vezettek, a vendégek nem találták a ritmust. Jókor jött a vendégek (bomba) gólja, ám nem sokáig örülhettek, a putnokiak öt perc múlva kiegyenlítettek. Sőt, három perc múlva a vezetést is megszerezték a hazaiak. Folytatódott a gólváltás, a szünet előtt Doktorics kiegyenlített.

Fordulást követően a vasiak játszottak fölényben, többet volt a vendégeknél a labda és a csereként beállt Taipi révén vezetéshez jutottak. A vendégek ekkor már magabiztosabban futballoztak, a fáradó hazaiak ritkán jutottak el Mursits kapujáig. Aztán Borvető góljával eldőlt a mérkőzés. A Haladás a második félidőben érvényre juttatta az osztálykülönbséget és megérdemelten nyert az első játékrészben jól küzdő Putnok ellen - írja a klub honlapja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!