Minek nekünk Beckham, nézegessünk Andorkát!

Andorka Péter
Andorka Péter. Klikk, hogy láss többet is!
Nagy Ákos Balázs

Mármint Andorka Petit, a Haladás játékosát. A focista nem csak góljairól, hanem zöld szemiről is híres Szombathelyen. S mivel a pályán mostanában ritkábban látjuk, hogy ne legyenek elvonási tüneteink, íme, néhány fénykép. /p]

Mint a focista fotózás közben elmondta, szereti az elegáns, ám lezser öltözködést: zakó pólóval, egy jó farmer. Bár ez nem szorosan a divathoz tarozik, de a jó bulikhoz már igen: táncolni is szeret.

Az kicsit zavarta, hogy ekkor még – szerinte – nem volt versenysúlyánál. Azóta már szikárabb lett Peti. Mit mondjak, nekünk így is, úgy is tetszik. Zakóban is, pólóban is, de főleg mindezek nélkül.

Azért a lányok dolga nem könnyű, mert a foci és a főiskola mellett mégegy dolog leköti Andorkát: a barátnője...

Életrajz

Andorka Péter 1984-ben született Veszprémben. A foci nem volt idegen családjától, édesapja Nb1-es kapus volt, a Haladásban is védett. Peti szintén Szombathelyen kezdte pályafutását. A felnőttek között mégis a Debrecen színeiben mutatkozott be, 2002-ben mindössze tizennyolc évesen.

Három év után Zalaegerszegre igazolt, aztán Pécs volt a következő állomás. Két és fél éve tért vissza a Haladáshoz. A másodosztályban kétszer lett gólkirály. A visszatérése óta, a zöld-fehérben lejátszott hetvenöt mérkőzésén hatvanhárom gólt rúgott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!