Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Az Újpestet is legyőzte a Hali

Öt perc után már 2-0-ra vezettek, végül 3-1-re nyertek a zöld-fehérek. Orossék lefocizták a lilákat.
Hirdetés
Hirdetés

Ma délután az Illés Béla Football Akadémián fogadta az Újpestet a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehéreknek ez volt a második edzőmeccsük tavasszal.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Farkasordító hidegben estek egymásnak a csapatok. A Hali alaposan meglepte ellenfelét, hiszen alig telt el öt perc a meccsből, máris 2-0-ra vezettük. Előbb Fodrek vette be szabadrúgásból Balajcza kapuját, majd Halmosi első labdaérintéséből rögtön egy gólt készített elő. A bal oldalról tekert középre, Schimmer ugyan nem tudta megelőzni védőjét, ám a labda az újpesti játékosról Oross elé pattant, aki 5 méterről bevetődve a jobb alsóba lőtt.

A folytatásban aztán visszaesett a játék képe. Bár továbbra is a Haladás irányított, fél órával később mégis a lilák szépítettek. Egy potyagóllal. A jobb oldalról végeztek el szabadrúgást, a labdát Rózsa pont Rajczi elé ütötte, aki köszönte szépen és 3 méterről nem hibázott. Kilőtte a bal felsőt.

Hiába próbálkozott Sipos és Simon Ádám, több gól már nem esett az első félidőben.

Szombathelyi Haladás Fc - UTE felkészülési mérkőzés
Halmosi visszatért
Unger Tamás

A szünetben aztán mindkét csapat sort cserélt.

Össze sem hasonlítható a két játékrész. Illetve annyiban igen, hogy továbbra is a Haladás játszott fölényben. Ám az iram óriásit esett. Látszott, hogy mindkét gárda soha nem látott összetételben szerepel. Pontatlanság, sok hiba jellemezte mindkét fél játékát.

A meccs legnagyobb ziccerét Gyurján hagyta ki. Kenesei zseniális passzt adott a védők között kilépő fiatal támadónak, aki teljesen üresen vitte a labdát az Újpest kapujára, ám 13 méterről ordító helyzetben mellé lőtt.

Kenesei nagyon akart, remek labdákkal játszotta meg társait, szabadrúgásból többször is veszélyeztetett, ám gólt végül csak lesről tudott szerezni.

Tíz perccel a vége előtt aztán egy kapu előtti kavarodás után Irhás bombájával állította be a 3-1-es végeredményt.

A Haladás teljesen megérdemelten nyerte meg második edzőmeccsét a gyengén játszó Újpest ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés