Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Legyőzték a Haladást

A vasi zöld-fehérek elvéreztek Tatabányán a Budaörs vendégeként. 4–0 oda.
-----

Felforgatott tizeneggyel volt kénytelen kiállni a Budaörs elleni tatabányai mérkőzésen a Haladás. Debreceni Zalán kisebb sérülést szenvedett, így ő nem tudta vállalni a játékot. A fehérmezes szombathelyiek Verpecz – Tóth D., Mocsi, Devecseri, Doktorics – Csilus, Bosnjak – Horváth O., Kállai, Rácz – Tóth B. tizeneggyel kezdtek. A Budaörsben Halmai Ádám és Nyári Patrik személyében két szombathelyi nevelés volt a kezdőcsapatban. Nagy hidegben indult el az összecsapás, és hamar hátrányba is került a Hali: egy szögletet követően Halmai találta meg leggyorsabban a labdát és 5 méterről lőtt a hálónkba, 1–0. A 19. percben egyenlíthettünk volna: Rácz jobb oldalról adott be, Horváth Olivértől elpattant a labda, Csilus összeszedte azt, és 16 méterről nem sokkal lőtt a jobb sarok mellé. Ezek után nagyon unalmas időszak következett, a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, mi nem tudtunk a támadásaikba kreativitást vinni. Ráadásul az első félidő hajrájában újabb gólt kaptunk: egy labdavesztés után előrevágták a hazaiak a labdát, amit a 16-oson belülre vezetett Halmai és a kimozduló Verpecz mellett a hosszú alsóba lőtt, 2–0.

Muszáj volt változtatni, hátha valahogy vagy valakivel sikerül felrázni a vasiakat. Medgyes és Németh Márió érkezett, Horváth Olivér és Tóth Barna maradtak az öltözőben. Sajnos azonban semmi váratlan nem történt. A Budaörsnél volt többet a labda, mi nem tudtunk a középpályán fölényt kiharcolni, így tulajdonképpen Haladás-támadásokról sem beszélhettünk.

Szögletek sokaságát végezte el a Budaörs, a 72. percben Petneházi kornere után fejjel juttatta a hálónkba a labdát a Pest megyei csapat: Kékesi csúsztatása után a kapufa belső labdájáról vágódott oda a játékszer, 3–0. Kállai és Rácz jöttek le az utolsó bő negyedórára, Schuszter és a hosszú idő után visszatérő Szalay Szabolcs érkezett nálunk, később beállt Tóth Milán is. A végén még Pető is betalált, kialakítva a 4–0-ás végeredményt. A Budaörs kapuját azonban ekkor sem tudtuk veszélyeztetni, így a hazaiak teljesen megérdemelten tartották „otthon” a három bajnoki pontot.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!