A diósgyőri vereség és Takács játékvezető tévedései

Nézze meg még egyszer a Szombathelyi Haladás – Diósgyőr elleni vereséget és az ahhoz vezető utat. Takács játékvezető sorozatos hibáit, amelyekkel a csapatot sújtotta.
-----

A Szombathelyi Haladás minden igyekezete ellenére kikapott a Diósgyőr otthonában. A gólt Kamber szerezte a 25. percben. De érdemes visszanézni Sipos bődületes kapufáját is.

Nem támogatott video formátum
Video: Tekintse meg a DVTK - Haladás mérkőzés összefoglalóját!

A játékvezető végig gyengén teljesített. Ítéleteivel rendre a Haladást sújtotta. Következő összeállításunkban megnézheti, amint Rajos Gábor buktatásánál a 16-os vonalán, Oross Márton büntető területén belül felrúgásánál és Kenesei Krisztián fellökésénél néma maradt a sípja Takács játékvezetőnek. A legmegdöbbentőbb még is az, hogy Kuttor Attila kiállítása is jogtalan volt. A Haladás védője ugyanis a labdát és nem Szélpál lábát rúgta el.

Nem támogatott video formátum
Video: Tekintse meg a kétes szituációkat még egyszer!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!