Döntetlenre futotta a Haladásnak itthon az Ajka ellen

Helyzet volt, gól nem, anélkül meg nem megy.

LABDARÚGÓ NB II

8. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–FC AJKA 0–0

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 1423 néző. Vezeti: Radványi Ádám (Szabó Dániel, Vörös Dávid).

SZOMBATHELYI HALADÁS: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak – Tóth M. (Hursán, 77.), Derekas (Borvető, 82.) – Horváth R., Rácz, Csernik (Lencse, 62.) – Molnár R. Megbízott edző: Mészöly Géza

FC AJKA: Horváth D. – Görgényi, Jagodics B., Csimadia, Présinger (Szűcs, 84.) – Tóth G., Kenderes(Tajthy, 62.), Kovács N., Sejben (Dragóner, 72.) – Doncsecz, Gaál. Vezetőedző: Kis Károly.

Némileg meglepő módon az ajkaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, ám helyzetbe nem tudtak kerülni. A veszélyesen kontrázó hazaiak viszont igen, félórányi játék elteltével már két-három góllal vezethettek volna. A vasiak mindkét oldalon rendre a vendégvédelem mögé kerültek, jöttek jobbról-balról a beadások. A félidő hajrájára fokozta a nyomást a Haladás, de nem tudott a kapuba találni. Szünet után is a hazaiak futballoztak gólratörőbben, az ajkaiak nem igazán tették próbára Verpeczet. A vasiak azonban nem boldogultak, hiába dolgozták ki kisebb-nagyobb helyzeteiket, pontatlanok voltak. A hajrát aztán mindkét csapat megnyomta, ekkor már a vendégek is veszélyeztettek. Ám az eredmény már nem változott, a vasiak a helyzeteket közelebb álltak a győzelemhez - tudósít az nso.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!