FTC-Honvéd rangadót is rendeznek hétvégén az NB 1-ben

A két nagymúltú klub összecsapásán ezúttal egészen más a cél, mivel a Fradi a tabella legelején áll, a Honvéd pedig utolsó előtti.

Április 15-én 19:30-kor került megrendezésre majd az FTC-Honvéd találkozó, ami a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül, mindig egy izgalmas meccsnek ígérkezik. Megismerni az összeállítást, illetve tenni a meccsre a GGBET oldalon lehet, ahol a következő meccsek menetrendjét, és a már lejátszottak eredményét is elolvashatjuk. Az utóbbi 10 meccse elég egyoldalúra sikeredett a csapatoknak, az összeset az FTC nyerte meg, 2020 februárjában tudott utoljára pontot szerezni a Honvéd, akkor egy 0-0-át játszottak, és azelőtt is ez az eredmény született. Így jutunk el az utolsó kispesti győzelemhez, ami 2019 áprilisában volt, akkor 3-2-re nyer a Honvéd, többek között Ben-Hatira duplájának köszönhetően. A két csapat meccsen Böde talált be a legtöbsször 7 góllal, de érdekes, hogy a nem is olyan régóta a Fradiban játszó Adam Traoré van a második helyen, aki Borgulyával, Eppellel és Lanzafaméval együtt erősíti a 4 gólosok táborát.

Ezen kívül Kecskemét-Zalaegerszeg és Mezőkövesd-Vasas mérkőzést is fognak rendezni szombaton az NB 1-ben. A kecskemétiek hatalmas meglepetésre továbbra is a második helyen állnak és egyértelműen ők lesznek az esélyesek a ZTE ellen hazai pályán. A legutóbbi mérkőzésük 0-0 lett, előtte pedig 3-1-re a Kecskemét csapata tudott nyerni.

A Vasas kilátástalan helyzetben van és tök utolsók, nem sok esélyük van arra, hogy megmeneküljenek a kieséstől, a Mezőkövesd a ZTE-hez hasonlóan a középmezőnyben foglal helyet. A meccs pikantériáját az is adja, hogy Kuttor Attila éppen a Vasastól távozott évközben és tért vissza a Mezőkövesd csapatához, egyik sem egy lefutott párharc, de nem is mondhatni nagy téttel bíró összecsapásoknak.

Vasárnapról a Vidi kisvárdai vendégjátékát érdemes kiemelni, akik továbbra is 1 pontra vannak a kieső helyen álló Honvédtól, így a fehérváriaknak kötelező a győzelem. 7 fordulóval a bajnokság vége előtt, minden pontra szükségük van ahhoz, hogy nehogy kiessen az elsőosztályból a Fradi legnagyobb riválisának kikiáltott gárda a bajnokság második legértékesebb keretével. A Vidinek nem jó hír, hogy Kisvárdára nem szoktak nyerni járni, az idei idényben kikaptak 3-1-re, a tavalyi szezonban pedig 2-1-re, tehát nem ők lesznek a mérkőzés fő favoritjai.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu