Hahó, szurkoló! - Ma nézhetsz Haladást a tévében

A Diósgyőr elleni bajnoki kerül képernyőre este nyolctól.
-----

A Haladás futball csapata remekül szerepel idén a bajnokságban, tizenhárom forduló után mindössze egyetlen vereséggel és négy döntetlennel – mindössze öt gólt kapva - harmadik a tabellán, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott az éllovas Vasasnál. Ha ezt az egy meccset megnyeri a csapat, akkor az első helyre ugrik megint, ezt az egy meccset viszont hétfőn este nyolc órától az M4 kamerái előtt játssza a csapat a Diósgyőr ellen (ők a Haladás mögött állnak a tabellán ugyanannyi meccsel, de öt ponttal lemaradva).

Haladás - tabella
nso.hu

A csapat honlapja megszólaltatta a meccs előtt Németh Milánt, aki korábban a Diósgyőrben is szerepelt:

„Egy nagyon jó csapathoz látogatunk hétfőn, amely vissza akar jutni az első osztályba. Ehhez a körülmények adottak, gyönyörű stadion, remek létesítmények, felkészült edző, jó csapat és jó anyagi háttér. Nehéz meccs elé nézünk, de a Németh Szabolcs vezette szakmai stáb alaposan felkészített minket. Egy nagyon jó mérkőzést várok, ráadásul villanyfényben, szép stadionban, sok szurkoló, a tévé nyilvánossága előtt játszunk – akit ezek nem dobnak fel és nem nyújtja a maximumot, az adja le a szerelését. Szerencsére nálunk mindenki átérzi milyen fontos meccs vár ránk, mindenki mindent bele fog adni. Ebben biztos vagyok. Profik vagyunk, nap mint nap azért dolgozunk, hogy jó eredményt érjünk el. Mindig, mindenhol nyerni akarunk - Diósgyőrben is ez a célunk.”

Innentől, ha csak nem utazik el a csapattal, egy a feladat, sörrel a kézben leülni a tévé elé este, és kiszurkolni a győzelmet.

Haladás-FC Ajka NB2 2021
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!